Fan van sexy misdaadserie Castle? Hier stream je alle afleveringen!

Entertainment

Fan van sexy misdaadserie Castle? Hier stream je alle afleveringen!

De misdaadserie Castle is één van onze favorieten, vooral omdat het zo heerlijk anders is dan andere crime-series. In plaats van het zoveelste plotse en lichtelijk cliché moordonderzoek, is er in het geval van Castle één moordenaar die de verhalen uit Rick Castle’s misdaadroman nabootst. Iedere aflevering is een topper op zich, maar het wordt hierdoor al helemaal leuk als je alle afleveringen kijkt!

De schrijver wordt ingeschakeld door de politie van New York om hen te helpen de moordenaar een stap voor te blijven, maar dat lukt uiteraard niet altijd. Daarnaast ziet Castle in dat de politie ook hém kan helpen met ideeën voor zijn volgende boek, wat het voor hem (en ons) weer extra interessant maakt. De ABC-serie bevat heerlijke humor, ongebruikelijke methodes en bovenal dus een, vrij verslavende, rode draad. Dat Castle en de vrouwelijke rechercheur Beckett elkaar’s werkwijze niet helemaal trekken, maakt het af.

Oké, en waar binge-watchen we het?

We zouden het je niet tippen als je niet nu direct alle afleveringen kunt kijken, en ook Castle is direct te streamen via ABC Studios On Demand. Dat betekent dat je het gewoon kunt binge-watchen via Videoland, Movies & Series van Ziggo en het Pluspakket van KPN, zonder extra kosten.

Hoeveel seizoenen zijn er al?

Via bovenstaande kanalen bekijk je alle (!) seizoenen van de serie; dat zijn er dus maar liefst acht. Hoef jij je geen zorgen te maken dat je nét hooked bent en dan weer een half jaartje mag wachten. Hier ben je wel even zoet mee.

In samenwerking met ABC