Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 2 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zijn niet blij met ‘ongepaste’ halloweenoutfits van Billie Eilish en haar nieuwe vriend

Dinsdagochtend deelde Billie Eilish een fotodump inclusief een paar foto’s van haar Halloweenavond en op de laatste slide deelde ze een foto van haar met nieuwe vriend Jesse Rutherford. Maar fans zijn niet te spreken over de Halloween-outfits van de “Happier Than Ever” zangeres en haar nieuwe vriend.

Het feit dat Rutherford elf jaar ouder is dan de zangeres maakt het nogal… ongepast, volgens fans dan.

Billie Eilish en vriend Jesse Rutherford onder vuur voor Halloween outfits

Billie Eilish (20) en Jesse Rutherford (31) besloten om voor Halloween een koppelkostuum te dragen, maar of een baby (of jong poppenmeisje) en een oude man nou zo’n goede keuze was, is een andere vraag. In de Instagrampost die de zangeres afgelopen dinsdag deelde, zien we verschillende foto’s van de afgelopen maand maar de laatste foto trekt toch wel de aandacht.

In de laatste foto zien we namelijk Billie Eilish en The Neighborhood zanger Jesse Rutherford’s Halloweenoutfits, wat schijnbaar verwijst naar hun controversiële leeftijdsverschil. Lekker shockeren, moeten ze gedacht hebben.

In twee foto’s gedeeld door PopCrave op Twitter krijgen we de outfits nog wat beter te zien. In de foto zien we Eilish in een babykostuum, inclusief een grote roze hoed een witte panty en konijnen pantoffels en Rutherford als oude man.

Billies nieuwe relatie

Het stel was in oktober al het middelpunt van relatie geruchten, toen ze hand in hand werden gespot tijdens Halloween Horror Nights in Los Angeles, en dagen later zoenend werden gespot tijdens een etentje. En zelfs zonder de controversiële Halloweenoutfits zorgde ze al voor wat commotie rondom hun leeftijdsverschil.

Maar hoewel hun relatie misschien nieuw is, kennen de twee elkaar al jaren. Een fan account van Jesse Rutherford deelde namelijk een tweet met een foto van het paar dat samen poseerde in december 2017, toen Billie 16 en Jesse 26 was. Wat voor velen een grote reden is om kritiek te hebben op de relatie.

Reacties

Toen de foto’s op sociale media begonnen te circuleren, suggereerden fans al snel dat de kostuums een knipoog waren naar hun leeftijdsverschil. Waardoor veel fans dus ook snel lieten weten dat ze de outfits niets meer dan “raar” en “gênant” vinden. Zo schrijft een fan: “the last one dont sit right w me…” En schrijft een andere fan: “Honestly yikes on the last photo.”

Anderen laten duidelijk weten dat ze de relatie niet gepast vinden, zo schrijft een fan: “Girl wisen up, this isn’t a joke. Why isn’t he with someone his own age? Just think about it. It’s weird, not quirky.” Een andere fan schrijft: “that last slide is gonna haunt her in a few years when she’s older and realises that a 31 year old has no business with someone that young.”

Tsja, love is love, toch? Als Billie blij is, zijn wij dat ook.

4 fouten op social media die je je baan kunnen kosten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.