Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 7 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over de nieuwste Netflix-film Love Hard

Het is alweer november en dat betekent dat kerst steeds dichterbij komt. Wij zijn niet de enigen die zin hebben in kerst, want ook Netflix kan niet wachten tot de feestdagen weer voor de deur staan. Afgelopen vrijdag is namelijk hun kerstfilm Love Hard online gekomen en fans zeggen nu allemaal al hetzelfde over de film.

Wij weten wat we dit weekend gaan kijken.

Love Hard

De tijd is weer aangebroken: de ene na de andere kerstfilm komt vanaf nu op Netflix. Laten we eerlijk zijn: we kunnen allemaal wel wat liefde gebruiken tijdens de feestdagen. Gelukkig zijn er genoeg rom-coms om ons de nodige kerstkriebels te geven en daar is nu een nieuwe bijgekomen. Afgelopen vrijdag is namelijk de Netflix-film Love Hard online gekomen en fans gaan nu al los over de film.

Love Hard volgt Natalie Bauer – gespeeld door Nina Dobrev. Natalie is nogal ongelukkig in de liefde en gaat steeds achter de verkeerde mannen aan. Na verschillende nare date-ervaringen ontmoet ze een man op een dating-app en wordt verliefd. Ze besluit om met kerst naar hem toe te vliegen en lang en gelukkig te leven. Helaas ontdekt ze al snel dat ze het slachtoffer is van catfishing. Deze romantische komedie neemt je mee in het verhaal van Nathalie en haar poging om verliefd te worden deze kerst.

Netflix-film Love Hard titel betekenis
Netflix Netflix

Twitter

Nina Dobrev – de hoofdrolspeelster van de film – is vooral bekend door haar rol in The Vampire Diaries en heeft sinds het einde van de serie in 2017 niet meer aan veel grote projecten gewerkt. Wij vinden het geweldig om haar weer op het grote scherm te zien en fans zijn het daar helemaal mee eens. Toen Nina het nieuws van Love Hard op Twitter deelde gingen fans natuurlijk direct los. Zo zei een fan: “Can’t wait to watch Love Hard just for Nina Dobrev 💖💖” en een andere fan schreef: “Excellent got the date on my calendar. Can’t wait to see you acting again.”

Sommige fans waren er helemaal snel bij. Hoewel de film nog maar net op Netflix staat gaan fans nu al los om het verhaal van Natalie Bauer. Dit laten ze weten op Twitter. Zo schrijft een fan: “Watched Love Hard cause Nina Dobrev is in it & it’s actually a cute holiday romcom 😩” en een andere fan schrijft: “I loved nina having a voiceover in #lovehard it really took me back to the tvd days @ninadobrev.”

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zitten dit weekend achter de tv.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.