Gina Koninkx
Gina Koninkx Gesponsord 28 okt 2019

Shop till you drop! 5 fashion looks om tijdens het najaar en de winter in te shinen

Inmiddels hebben we er genoegen mee genomen dat de zomer tot een einde is gekomen en eigenlijk heeft dat best wel veel voordelen. Op het gebied van fashion in ieder geval wél. De temperaturen dalen en dat betekent dat we ons weer in laagjes kunnen kleden en stijlvolle looks kunnen creëren.

Tijdens de vele fashion weeks hebben we al veel inspiratie opgedaan dankzij alle streetstyle foto’s die over het internet razen. Tijd om onze garderobe’s te vullen volgens de laatste trends.

5 looks voor het najaar

We hebben 5 looks voor het najaar en de winter voor je op een rij gezet. Met bonus: 2 looks voor the hubby. Want echt, je mag soms best een handje helpen.

1. Geruite jacks

Als jij vorig jaar nog niet genoeg items hebt aangeschaft met een ruitjespatroon wordt het tijd om je kledingkast aan te vullen. Dit jaar zijn ruitjes (variërend van grote ruiten tot pied-de-poule) hartstikke in. Nog meer dan vorig jaar. De winkels zullen zich vullen met geruite jasjes dus het wordt tijd om zo’n jack te scoren.

Bron: VROUW VROUW

Shop hier alle jassen van dit seizoen.

2. Trenchcoats

Het leuke aan het najaar en de winter is dat je weer laagjes kunt dragen. Meer kleding om aan te trekken en de buitenwereld te laten zien hoe stylish jij bent. Voor een chique look kies je een trenchcoat. Je vindt ze dit jaar in verschillende stoffen: van een regenbestendige mantel tot een zachte trenchcoat die jou deze winter lekker warm houdt.

Bron: VROUW VROUW

Deze trenchcoat kost €79,90 en kun je hier bestellen.

3. Corduroy

Corduroy – beter bekend als ribstof – verdwijnt nog lang niet uit het modebeeld. Dit jaar zien we vooral veel broeken in corduroy. Liefst een cropped, wijd uitlopend model. Hoe leuk om dat te combineren met een bijpassend corduroy jasje?!

Bron: VROUW VROUW

Deze broek van corduroy stof kost €39,90. Alle corduroy items kun je hier vinden.

4. Teddy

Teddy-jas, teddy-trui, teddy-beanie. Alles mag zacht, fluffy en bovendien lekker warm zijn dit modeseizoen. Deze winter ga jij in ieder geval geen kou lijden én zie je er ook nog eens uit om door een ringetje te halen.

Bron: VROUW VROUW

Deze teddy jas kost €49,90 en hier shop je alle teddy mantels en jacks van C&A.

5. Strak in het pak

Wij zijn er weg van: vrouwen in pak. Vorig jaar al liep tout bekend influencer daar in rond. Voor een sportieve look combineer je een pak met sneakers, voor een chique look met een sierlijk enkellaarsje.

Bron: VROUW VROUW

Wij zijn verliefd op de geruite sets van C&A. Het jasje kost €49,90 en de bijpassende pantalon €29,90.

2 looks voor je partner

Hoewel wij nooit zullen zeggen dat je zomaar iemand anders kledingstijl moet veranderen, mag je soms best wel een handje helpen. Wil jij dat jouw partner er nét zo stylish uitziet als jij? Dan hebben we hier nog twee trends voor hem zodat jullie perfect matchen.

1. Een vleugje neon

Je zag het misschien niet aankomen, maar de neontrend is overgewaaid naar de mannenafdeling. Natuurlijk niet in die felle kleurtjes waar wij vrouwen massaal in lopen, maar wel in mooie blauwe kleuren en groentinten. Deze trui bijvoorbeeld heeft een subtiel kleurtje in zijn print. Wij zijn er weg van.

Bron: VROUW VROUW

Deze trui kost €19,90 en kun je hier bestellen.

2. Lekker warm

Er modieus uitzien gaat samen met een comfortabele look deze winter. In deze jas gaat jouw partner het in ieder geval niet koud krijgen. Hij blij, jij blij.

Bron: VROUW VROUW

Deze jas kost €29,90 en kun je hier bestellen.

In samenwerking met C&A.

Reageer op artikel:
Shop till you drop! 5 fashion looks om tijdens het najaar en de winter in te shinen
Sluiten