Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 29 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze fashion items gaan we dit festivalseizoen overal zien

Het klinkt misschien nog als een ver-van-je-bedshow, maar voordat je het weet staat het festivalseizoen alweer voor de deur. En dan kun je maar beter goed voorbereid zijn op de trends die we tijdens de komende festivals veel zullen zien.

Omdat wij de beroerdsten niet zijn (en oké, ook een beetje omdat we zelf gewoon écht niet meer kunnen wachten tot het eindelijk weer zover is) zetten we alvast een aantal festival trends op een rijtje waar iedereen deze zomer in zal rondparaderen. Komen ze.

1. Tie-dye

We schreven er al eerder over; tie-dye gaan we deze zomer weer heel veel terugzien op festivals. Het printje werd een hit in de jaren zestig en zoals dat gaat met trends, zullen we hem dit jaar weer veel terugzien.

Converse – € 20,49 (was € 41,99)

festival trends 2019

2. Grote hoeden

Een paar jaar terug zagen we ze veel en dit jaar komen ze weer terug; grote hoeden. Sowieso zien we steeds vaker hoofddeksels voorbijkomen op festivals – denk bijvoorbeeld aan de baker boy caps waar een aantal jaar terug iedereen mee rondliep, of bucket hats die het afgelopen festivalseizoen niet weg te denken waren. Dit jaar mogen we grote hoeden dus ook weer aan het rijtje toevoegen.

ASOS – € 22,99

festival trends 2019

3. Ruimvallende short shorts

Het lijkt erop dat we de cycle shorts die we het afgelopen jaar massaal droegen, dit jaar lekker in de kast zullen laten liggen. We vervangen ze namelijk voor een iets comfortabeler item: ruimvallende shorts. Fijn, want ze zitten niet alleen enorm lekker (bye-bye camel toe), maar zijn ook nog eens classy. Extra leuk: combineer de shorts met een bijpassende blazer of top en je ziet er zonder al te veel moeite uit om door een ringetje te halen.

Only – € 19,49 (was €32,99)

festival trends 2019

4. Fringes

We. Love. This. Wat ons betreft bestaat er niet zoiets als ‘te veel fringe’. Ze geven elke outfit net dat edgy randje. Combineer een jas met fringes bijvoorbeeld met een bloemenjurkje voor een stoere look. Kan niet missen.

ASOS – € 88,49 (was €221,99)

festival trends 2019

5. Neon, neon en nog eens neon

Jarenlang hebben we rondgelopen in schattige pastelkleurtjes, maar die tijden zijn voorbij. Neonkleuren nemen het stokje over dit festivalseizoen en we kunnen nu al niet wachten.

Fashionkilla – €35,99

festival trends 2019

Dit vind je ook leuk om te lezen:
Deze 5 fashion trends gaan we in 2019 overal zien

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze fashion items gaan we dit festivalseizoen overal zien
Sluiten