Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Fashion 19 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

De mooiste catwalk looks van de afgelopen fashion weeks

Verschillende fashion weeks zijn in volle gang – van Amsterdam tot New York en Londen. Omdat je door alle bomen misschien het bos niet meer ziet, hebben wij de meest inspirerende looks voor je op een rij gezet. Kijk, relax en bewonder.

Fashion Weeks

September staat symbool voor de start van het nieuwe modeseizoen. Studenten en leerlingen gaan weer naar school en de werkenden onder ons ruilen het strand weer in voor het kantoor. Dat vraagt om nieuwe mode en een herindeling van je garderobe. Maar wat zijn de nieuwe trends en de mooiste catwalk looks van de afgelopen weken? Wij zochten het voor je uit, zodat jij dat zelf niet meer hoeft te doen. Aanschouw hier de beste looks van de afgelopen fashion weeks.

1. Ninamounah

fashion weeks
Bron: ANP KIPPA MISCHA SCHOEMAKER

We starten met een look van eigen bodem: namelijk een van Ninamounah. Dit Nederlandse merk toonde nieuwe creaties tijdens Amsterdam Fashion Week. Lichtblauw is altijd een goede kleur en deze outfit is zowel zakelijk als privé ronduit erg leuk.

2. Marc Jacobs

fashion weeks
Bron: ANP – AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Slaven Vlasic

De collectie van Marc Jacobs tijdens New York Fashion Week was enorm uitgesproken en divers. De ontwerper laat zien dat mode een kwestie van smaak en eigen stijl is. Alles kan en alles mag, bij Jacobs lijken de regels te vervagen.

3. Mark Fast

fashion weeks
Bron: ANP – EPA/NEIL HALL

Mark Fast toonde zijn Spring/Summer 2020 collectie tijdens Londen Fashion Week en liet hiermee zien – net als Marc Jacobs – dat de huidige modetrends verre van saai zijn. Hij combineerde prints, kleuren en verschillende materialen wat leidde tot een collectie waar je spontaan vrolijk van wordt.

4. Proenza Schouler

fashion weeks
Bron: ANP – EPA/NEIL HALL

Bij Proenza Schouler lieten ze zien hoe je er zakelijk en vooral tegelijkertijd heel erg cool uit kan zien. Zet een slicke zonnebril op, koop een jas met grote schouders en ga ervoor.

5. 3.1 Phillip Lim

fashion weeks
Bron: ANP – Johannes EISELE / AFP

Sophisticated coolness zijn de woorden die de show van 3.1 Phillip Lim tijdens New York Fashion Week het beste omschrijven. De modellen droegen minimalistische outfits, voorzien van bijzondere details en afwerkingen van leer. Onze favoriete outfit? Dit model in een all white look.

6. Tommy Hilfiger

fashion weeks
Bron: ANP – Angela Weiss / AFP

Tommy Hilfiger hield eerder deze een uitbundige show in New York. De stijl was behouden en moderne elementen werden gecombineerd met klassieke kledingstukken. Zo ook in deze look bij topmodel Winnie Harlow.

De hele maand lang kun je nog genieten van verschillende fashion weeks, zoals die van Londen, Parijs en Milaan. Hou onze artikelen in de gaten voor meer updates.

Lees ook: In gesprek met mode-ontwerper Duran Lantink over duurzame mode

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De mooiste catwalk looks van de afgelopen fashion weeks
Sluiten