Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 13 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

Ontdek de lievelingsboeken van jouw favo celebrities

Ben jij benieuwd wat het lievelingsboek van jouw favoriete celebrity is? Stel je voor dat je een kijkje kunt nemen in de boekenkasten. Wat zou je ontdekken? Wij vertellen je wat de favo boeken van celebs zijn – wie weet raak je wel geïnspireerd door hun keuzes.

Favoriete boeken van celebs

Hieronder vind je een lijst van celebrities en hun favoriete boeken. De boeken variëren van fictie tot zelfhulpboeken, van alles wat dus.

The Kardashians

  • Khloé Kardashian haar all-time favo is het boek genaamd 48 Laws of Power van Robert Greene. Het is zelfhulpboek over de psychologie van macht en manipulatie. Het onthult 48 wetten die door de geschiedenis heen zijn toegepast door machtige personen om hun invloed te vergroten en succes te behalen.
  • Kim Kardashian‘s favoriete boek is Embraced by the Light van Betty J. Eadie. Dit is een autobiografisch boek waarin de auteur haar bijna-doodervaring beschrijft na een chirurgische ingreep.
  • Kourtney Kardashian haar lievelingsboek is What to Expect the First Year van Heidi Murkoff. Het is een uitgebreide gids voor nieuwe ouders, vol praktisch advies, tips en inzichten om de uitdagingen en vreugde van het eerste jaar van het leven van een baby te navigeren.

Gigi Hadid

Brave New World van Aldous Huxley is Gigi’s favoriet. Dit is een roman die een toekomstige samenleving beschrijft waarin technologie, genetische manipulatie en massaconsumptie de samenleving hebben gevormd.

Justin Bieber

Fledgling Jason Steed door Mark A. Cooper is een avontuurlijk fictieverhaal dat het leven volgt van de jonge held Jason Steed, wiens buitengewone vaardigheden en moed hem leiden door een reeks spannende avonturen en uitdagingen. Een favoriet van Justin, nadat hij door Jaden Smith werd aangeraden.

Justin Timberlake

Conversations with God is Justin Timberlake’s favoriete serie boeken van Neale Donald Walsch. Ze zijn gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen van conversaties met God. In deze serie verkent hij diepgaande spirituele thema’s en biedt hij inzichten en wijsheid over het leven, liefde, geluk en het universum. De genre is Zelfhulp.

De Jenner-zussen

  • Kendall Jenners favoriet is No One Belongs Here More Than You van Miranda July. Het is een verzameling van eigenzinnige korte verhalen die de lezer meenemen op een reis door de complexiteit van menselijke relaties en verlangens.
  • Kylie Jenners favoriet kennen we waarschijnlijk allemaal wel, namelijk Pretty Little Liars van Sara Shepard. Het is een fictieve en misterieuze boekenserie.

Miley Cyrus

The Catcher in the Rye van J.D. Salinger is een klassieke roman die het verhaal vertelt van Holden Caulfield, een tiener die worstelt met de oppervlakkigheid van de volwassen wereld. Het boek volgt Holden tijdens een paar dagen in New York City, waar hij zoekt naar echtheid en betekenis in een wereld die hij als bedrieglijk en oneerlijk beschouwt.

Rihanna

A Child Called It van Dave Pelzer is een boek die het schrijnende verhaal vertelt van de jeugd van de auteur, waarin hij te maken kreeg met ernstige mishandeling en verwaarlozing door zijn eigen moeder. Het boek werpt licht op de kracht van de menselijke geest en veerkracht, en is een hartverscheurend maar inspirerend relaas van overleven en hoop. Het is een biografie.

Selena Gomez

On Becoming Fearless… In Love, Work and Life van Arianna Huffington is een inspirerend boek dat lezers aanmoedigt om moedig te zijn in alle aspecten van het leven, met praktische adviezen en persoonlijke inzichten om zelfverzekerd en vol vertrouwen te zijn.

Taylor Swift

Taylor haar favoriet is To Kill a Mockingbird van Harper Lee. Het is een klassieker die de strijd tegen racisme en onrecht laat zien door de ogen van de jonge Scout Finch en haar vader, advocaat Atticus Finch, die een zwarte man verdedigt in een beoordelend stadje.

Zendaya

So B It van Sarah Weeks is een roman over de zoektocht van de 12-jarige Heidi naar haar identiteit en afkomst, nadat ze ontdekt dat haar moeder een geheugenstoornis heeft.

Wil jij meer lezen? Deze boeken wil je toevoegen aan je collectie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.