admin
admin Food 9 jan 2019

FEBO komt met een speciale truffel frikandel en die wil de hele wereld hebben

FEBO maakt wederom dromen waar. De snackketen komt namelijk met een nieuwe frikandel die iedereen, maar dan ook echt iedereen, wil eten: een speciale truffel frikandel. Tijdens Hotelnacht 2019 kan je dit culinaire hoogstandje ervaren.

De FEBO truffel frikandel

Dit is je droom: na het uitgaan wacht er een FEBO snackmuur op je. Je hebt zo’n honger dat dit een waar godsgeschenk is, want je wil snel een frikandel in je mond stoppen. Die droom kan binnenkort uitkomen, want in de nacht van 19 januari op 20 januari is het zover. Je trekt dan een speciale truffel frikandel uit de muur.

Eenmalige ervaring

Helaas is het wel een eenmalige ervaring want de speciale frikandel is enkel tijdens Hotelnacht 2019 te proeven. De snackketen heeft de handen ineengeslagen met restaurant Taiko om deze bijzondere frikandel uit te brengen.

Deze culi variant is gemaakt met langoustine, groene curry, truffel (jummie), saffraan en Ketel One blokjes (oké dan). Al met al klinkt dit als de perfecte lijst met ingrediënten voor de ideale snack na een avond stappen.

Zorg er dus voor dat je aanwezig bent in de Tunes Bar tijdens Hotelnacht, want daar schaf je de frikandel aan. Lukt het je niet om erbij te zijn die dag? Dan ben je tussen 11 en 13 januari bij het filiaal op Stadionplein in Amsterdam ook aan het goede adres. Da’s net zo makkelijk.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De FEBO wintercollectie is er en het is alles wat je ervan verwacht

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Glamour

Reageer op artikel:
FEBO komt met een speciale truffel frikandel en die wil de hele wereld hebben
Sluiten