Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 9 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de leukste feelgood-films op Netflix die je gezien moet hebben

Januari is een grauwe maand: het weer is grijs, koud. en donker. Niet gek als je even een oppepper nodig hebt. Daarom hebben wij de beste feelgood-films voor je uitgezocht. Je weet wel, zo eentje waarbij je niet hoeft na te denken, lekker kunt lachen en aan het einde van de film achterblijft met een goed gevoel over jezelf en het leven.

Waar je deze films kunt vinden? Netflix, uiteraard. Met deze films die je een heerlijk gevoel geven, kom je dit seizoen wel door.

Feelgood films

Om jezelf op te vrolijken is een feelgood-film de beste remedie. Enne no worries, geen van deze films zal je aan het huilen maken. Het enige wat jij hoeft te doen is een film uitkiezen, popcorn poppen en onder een dekentje op de bank kruipen.

1. Crazy Rich Asians

Een van de grootste films uit 2018, Crazy Rich Asians. Rachel Chu is een Chinese lerares, geboren in Amerika. Zij is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Nick Young, een aantrekkelijke jongeman, ook van Chinese afkomst. Nick nodigt Rachel uit naar Singapore om het huwelijk bij te wonen van zijn beste vriend. Rachel accepteert de uitnodiging, niet wetende dat Nick uit één van de rijkste families in Azië komt.

2. La La Land

Als je meer in een muzikale bui bent, heeft de film La La Land jouw aandacht. Het laat je beseffen hoe alle relaties ons helpen groeien en worden wie we willen zijn. Zelfs als ze niet bedoeld zijn om voor eeuwig te zijn. Een leuke feelgood-film waar je niet veel over hoeft na te denken.

3. Bridget Jones’s Diary

In dit klassieke nieuwjaarsverhaal besluit de 32-jarige Bridget de feestdag te vieren door een dagboek bij te houden.  De meest klunzige mensen denken na het zien van deze film dat ze hun leven op orde hebben. Want hoe bont ons favoriete personage Bridget het ook maakt, ze komt altijd op haar pootjes terecht. Een must om te kijken.

4. The Holiday

Na wat pech met de liefde te hebben gehad, ruilen een Amerikaanse (Cameron Diaz) en Engelse vrouw (Kate Winslet) impulsief huizen in voor de feestdagen. Dit leidt tot nieuwe romances die ze nooit hadden verwacht te vinden. Een leuke feelgood-film om van te smullen.

5.To All The Boys I’ve Loved Before

Een heerlijke Netflix Original die je ontelbare keren kan kijken. Lara Jean heeft voor elke jongen waar ze ooit verliefd op is geweest een brief geschreven. Maar wél met de bedoeling dat ze nooit verstuurd worden. Op een dag ontdekt haar zusje de brieven en verstuurd ze het uiteindelijk toch.

6. 13 Going on 30

Jenna wil redacteur worden, en dan liefst van het modetijdschrift ‘Poise’, en ook wil ze dan graag bij de populaire kinderen horen ‘6-chicks.  Op haar dertiende verjaardag maakt ze een wens, niet wetende dat het ook echt zal uitkomen. 13 Going On 30 is niet alleen een van die tijdloze rom-coms, maar het is ook een film waarin je je van binnen helemaal warm voelt.

7. Grease

Niets zal je humeur zo opvrolijken als de nummers uit Grease. Van de openingstitels en “Tell Me More” tot Sandy’s transformatie en “You’re The One That I Want”, je kent op dit moment waarschijnlijk alle woorden uit je hoofd. Dus waar wacht je nog op?

Lees ook: Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Original-films aller tijden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.