Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 25 dec 2017

Dit is waarom je met de feestdagen lekker moet eten waar je zin in hebt

Een ongezonde maaltijd op zijn tijd verpest niet heel je gezonde dieet. De meeste vrouwen komen amper aan na de feestdagen, maar hebben vooral het gevoel zijn aangekomen. Je zorgen maken over je gewicht tijdens de feestdagen is niet echt gezond, zegt Michelle May, founder van de Am I Hungry? Mindful eten programma’s.

Onthouden werkt averechts
Zodra jij jezelf producten gaat onthouden, krijg je er juist extra veel zin in. Je wilt hebben wat je niet mag.

Eten tijdens de feestdagen is een traditie
Tijdens de feestdagen is eten gewoon ontzettend belangrijk. Sluit jezelf niet uit van deze gezellige tradities en de kansen om het gezellig te hebben met je familie. Dat is toch een stuk belangrijker?

Laat de mentaliteit van ‘goed versus slecht’ eten gaan
Er is niets slechts aan eten. De toetjes en taarten van je oma zijn met liefde gemaakt en doen niets slechts voor je, zo lang je een beetje maat weet te houden. Als jij gezond eet rondom de feestdagen en met kerst gezellig met de rest mee eet, is er niets aan de hand.

Want: zelfs de grootste uitspattingen passen in een gezond dieet
Zorg alleen wel dat je je gebalanceerde voeding weer oppakt na de feestdagen. Kun je nog gewoon mee genieten van het opeten van de restjes!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is waarom je met de feestdagen lekker moet eten waar je zin in hebt
Sluiten