Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 17 feb 2019

Wedden dat jij deze feitjes over Gigi Hadid nog niet wist?

Gigi Hadid is op het moment een van de succesvolste modellen die we kennen. Toch zijn er nog genoeg feitjes die jij nog niet wist over deze beauty.

Het model siert regelmatig een bekende cover en loopt shows voor de mooiste merken. De beauty gaat kneiterhard in de modellenwereld en er lijkt voorlopig nog geen eind aan te komen. Nu denk je vast dat je onderhand alles wel weet over de blondine, maar niets is minder waar.

1. Andere naam

Een van de feitjes is dat het model stiekem helemaal geen Gigi heet, haar echte naam is eigenlijk Jelena Noura Hadid. Dat begon allemaal toen ze nog op de basisschool zat met een klasgenootje genaamd Helena. De lerares vond het maar verwarrend dus daar moest een oplossing voor komen. Haar moeder noemde haar af en toe wel eens Gigi, dus dat werd vanaf dat moment haar nieuwe naam.

2. Fanatieke sporter

Als Gigi geen model was geworden, was ze misschien wel geëindigd in de sportwereld. Op haar high school speelde ze namelijk in het volleybalteam, waarmee ze zelfs meedeed aan de Junior Olympics. Ook is ze net als haar zusje Bella een echt paardenmeisje . Beiden deden ze aan paardensport op hoog niveau.

3. Haar favoriete cravings

Als model is je lichaam natuurlijk heilig. Een goed eetpatroon is een must en de rode draad in het modellenleven. Gigi heeft daar af en toe lak aan en trakteert zichzelf zo nu en dan op haar favoriete snack. Ze is namelijk dol op Hollandse poffertjes of een lekkere zak friet met mayonaise, heerlijk.

4. Op de Nederlandse televisie

Voordat de modellencarrière van Gigi Hadid een boost kreeg, was ze al eens te zien op de Nederlandse buis. Haar moeder Yolanda was namelijk te zien in Nederlandse Hollywood Vrouwen, een realityshow die haar leven op de voet volgde. Onder andere toen Yolanda haar trouwjurk ging passen, waren Gigi en Bella van de partij.

5. Ze gelooft in aliens

Ze heeft een grote liefde voor het heelal en alles wat daarbij komt kijken. Net als haar lover Zayn gelooft zij ook in aliens. Ze is ervan overtuigd dat er ergens nog buitenaards leven is, creepy.

6. Familie van bestie Kendall

Het is algemeen bekend dat Gigi en Kendall besties for life zijn, maar wist jij ook dat ze familie zijn? Vast niet. Gigi’s moeder Yolanda Hadid was getrouwd met David Foster, de ex-man van Linda Jenner (inmiddels heet ze Thompson), die weer de ex-vrouw is van Caitlyn Jenner. Ja, erg ingewikkeld inderdaad.

7. Koken is haar passie

Een van de feitjes is ook dat de blondine een heuse chef blijkt te zijn. Koken is stiekem een van haar grote passies en doet ze maar al te graag. Ze heeft zelfs mee gedaan aan Masterchef. ‘Eat clean to stay fit – have a burger to stay sane‘ is haar levensmotto.

8. Slimme meid

Naast dat Gigi een prachtige verschijning is, heeft ze ook nog een goed stel hersens. Ze heeft namelijk criminologie gestudeerd in New York. Een goede combinatie tussen beauty en brains dus.

Na al deze fun facts over Gigi Hadid ben je weer helemaal up-to-date. Nu heb je weer genoeg gesprekstof voor op feestjes om de blits mee te maken.

Gigi Hadid zou het niet verdienen om beroemd te zijn en haar comeback is fantastisch

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Vogue

Reageer op artikel:
Wedden dat jij deze feitjes over Gigi Hadid nog niet wist?
Sluiten