Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Video 15 jul 2020

Een eigen verloskundigenpraktijk: Judith vertelt over Femme Amsterdam

Als je in verwachting bent van een kleintje, maak je een afspraak maken bij de verloskundige. De verloskundige is er om echo’s te maken, maar ook om je te helpen. Alleen maar fijn, want bij een zwangerschap (en bevalling) horen wensen, vragen, verwachtingen en misschien ook wel angsten.

Een verloskundigenpraktijk kies je zelf, je hoeft niet worden doorverwezen door je huisarts. Judith de Jong is vijf jaar geleden haar eigen verloskundigenpraktijk begonnen, Femme Amsterdam.

Femme Amsterdam

Judith wist al vanaf kleins af aan dat ze verloskundige wilde worden en dat gevoel ging nooit weg. Niet gek dus dat ze de studie volgde. Vier jaar lang met alleen maar vrouwen studeren, yup.

Na bij verschillende praktijken werkervaring op te hebben gedaan én een echo-opleiding tussendoor te hebben gevolgd, werd Femme Amsterdam geboren (yes, dit woordgrapje doen we expres).

Verschil met andere verloskundigenpraktijken

Het verschil met andere verloskundigenpraktijken is dat Femme Amsterdam uitgebreidere zorg geven én alles onder één dak hebben. Vanaf het moment dat je ongeveer 7 weken zwanger bent, kom je voor het eerst in de praktijk. Tijdens het eerste moment wordt alles uitgelegd, krijg je een echo en een kennismakingsgesprek.

Bij Femma Amsterdam wordt de tijd voor je genomen en wordt meer aangeboden dan de basiszorg. In het pand is ook een eigen echopraktijk en je hebt de optie om uit twee pakketten extra zorg te kiezen.

Het team van Femme Amsterdam bestaat uit verschillende specialisten, van coaches en een osteopaat tot een voedingsdeskundige en massagetherapeut.

Started From the Bottom

Benieuwd geworden naar Judith de Jong? Ze zit in de allernieuwste aflevering van NSMBL’s Started From the Bottom. In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke video een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is.

Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Hebben ze tegenslagen moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes?

Reageer op artikel:
Een eigen verloskundigenpraktijk: Judith vertelt over Femme Amsterdam
Sluiten