Fenty Skin: alles wat we weten over de skincarelijn van Rihanna

De geruchten gingen al een tijdje rond maar the word is out: Rihanna breidt haar beautyimperium uit en komt met een eigen skincarelijn, Fenty Skin.

De officiële aankondiging vond plaats in de Britse Vogue en vanaf eind juli is het echt zo ver. Hier lees je alles wat we weten over de nieuwe skincarelijn van Rihanna.

Fenty Skin

Na de lancering van Fenty Beauty in 2017 – wat direct een megasucces was – zijn fans al lange tijd aan het wachten op een skincarelijn. En daar is-ie dan. Fenty Skin wordt een uitbreiding van het al megapopulaire merk Fenty Beauty.

Het beste nieuws ever is dat de skincarelijn eerder komt dan verwacht. Op 31 juli zullen de producten al exclusief verkrijgbaar zijn via Fentsykin.com. We hopen natuurlijk bij Fenty Skin, net als bij Fenty Beauty, ook op een samenwerking met Sephora.

The new culture of skincare

In de aankondiging in de Britse Vogue beschreef Rihanna Fenty Skin als “the new culture of skincare”. Dat belooft veel goeds, als je het ons vraagt. Verder is nog niet veel bekend over de skincarelijn.

Wat we wél weten is dat de website live is en je je kunt inschrijven voor early access op 29 juli. Op het Instagramaccount van Fenty Skin is al een eerste video te zien. Rihanna wast haar gezicht in een poepiechique badkamer, waardoor fans denken dat een cleanser sowieso onderdeel gaat zijn van de lijn.

Eerste skincareproducten

Hoewel Fenty Skin echt de eerste skincarelijn is van Rihanna, heeft ze met Fenty Beauty wel al een paar skincare(achtige)producten gelanceerd. Zo scoor je bij Fenty Beauty een Body Lava en een scrubstick (de Pro Kiss’r Lip-Loving Scrubstick). Beide producten zijn bestsellers.

Of deze producten ook onderdeel zullen zijn van Fenty Skin, zullen we pas na 31 juli weten. Wij zitten er klaar voor.

Speaking of Rihanna, wist je wel dat Travis Scott voor Kylie Jenner in het geheim aan het daten was met Riri? We praten je bij.

Reageer op artikel:
Fenty Skin: alles wat we weten over de skincarelijn van Rihanna
Sluiten