Festival Electroland vindt plaats in Disneyland Paris dus take our money

Disneyland Paris is de plek waar dromen uitkomen. Of je nou vier of vierentwintig bent, het blijft magisch om naast Micky en Minnie Mouse te staan. En het Walt Disney Studios Park wordt deze zomer nóg een stukje magischer, want het festival Electroland vindt er plaats.

Als dat te mooi klinkt om waar te zijn, kunnen we je verzekeren dat dat niet zo is, want tickets voor Electroland zijn al beschikbaar. Op 5, 6 en 7 juli 2019 vindt  het festival voor de derde keer plaats op de magische plek die zich Disneyland Paris noemt.

Electroland in Disneyland Paris

Electroland is een jaarlijks elektronisch festival waar de grootste dj’s hun platen draaien. Dit jaar bestaat de line-up uit onder anderen Steve Aoki, Nicky Romero, Fedde le Grand en Armin Van Buuren. Niet de minste namen, dus. Uiteraard kun je tijdens hun optredens de vetste lichtshows verwachten. En omdat het festival plaatsvindt in het attractie-walhalla van Europa, zijn er natuurlijk ook een aantal attracties geopend voor het feestende publiek.

Hier moet ik heen!

Snappen we. En dan hebben we goed nieuws, want tickets voor het festival zijn al beschikbaar én nog niet uitverkocht. OAD biedt mooie reizen naar het festival aan, waarbij toegang tot de Disney Parken is inbegrepen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, variërend van één festivaldag tot alledrie (die laatste optie zouden wij natuurlijk kiezen). De kosten voor een dagtocht bedragen €149, waarbij je toegang krijgt tot de Disney parken vanaf 16:00 uur en naar Electroland kunt van 20:00 uur tot 02:00 uur. De arrangementen starten vanaf €325.

Als je nu al niet meer kunt wachten tot hét festival van het jaar – want wees eerlijk, wat gaat feesten in de woonplaats van Mickey en Minnie Mouse overtreffen? -, dan kun je alvast een beetje in de stemming komen met de aftermovie van vorig jaar.

Reageer op artikel:
Festival Electroland vindt plaats in Disneyland Paris dus take our money
Sluiten