Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 12 mei 2019

5x de leukste jurkjes om te dragen tijdens het aankomende festivalseizoen

De mooiste tijd van het jaar gaat bijna beginnen: het festivalseizoen. Tenminste, als je het ons vraagt dan. Samen met je vrienden dansen in het zonnetje, met een biertje in je hand en terwijl je je mooiste outfit draagt… Dat klinkt toch fantastisch?

Maar de perfecte festival outfit is vaak nogal een lastig dingetje. Om het je een stuk makkelijker te maken, hebben wij alvast een paar perfecte festival jurkjes op een rijtje gezet. Dat scheelt jou weer tijd die je kan besteden aan het plannen van de vetste afterparty.

Leuke festival jurkjes

Goed, festival jurkjes dus. Vaak heb je al wel wat inspiratie opgedaan door urenlang te scrollen door Instagram, maar dan moet je die outfits ook nog eens online vinden. Dat is zo gemakkelijk nog niet. Dit zijn onze favoriete jurkjes die perfect zijn voor het festivalseizoen. You’re welcome.

1. ASOS – €38,99

festival jurkjes
Zeg je festival, dan zeg je T-shirt jurkjes met chunky laarzen eronder. Wanneer het warm is en je van plan bent veel te dansen, wil je gewoon iets aan wat lekker wijd is en losjes zit. Daarom is een T-shirt jurkje zoals deze perfect. Dankzij de vrolijke print is het geen saai jurkje en je kan deze altijd nog wat spannender maken met sieraden, een fanny pack en Dr. Martens.

2. ZARA – €29,95

festival jurkjes
Wil je niet een jurkje specifiek voor een festival kopen? Snappen we helemaal. In dat geval heb je gewoon een simpel zwart jurkje nodig. Deze kan je in de winter dragen met een panty en een leren jasje, en in de zomer met een blote benen en leuke sneakers. Wanneer jij de derde festivaldag brak wakker wordt in je tentje, knal je dit jurkje aan en je bent klaar om te gaan.

3. Boohoo – €20

festival jurkjes
Als je niet bang bent voor een vrolijk printje deze zomer dan is dit je go-to jurkje. Hij staat wederom perfect met een paar simpele zwarte laarzen en nog een pluspunt: je ziet er automatisch lekker bruin uit in dit kleurtje.

4. Urban Outfitters – €55

festival jurkjes
Ben je meer van de iets strakkere kleding? Dan is dit schattige bodycon jurkje wellicht wat voor jou. De ruches bij de hals en de polka dots maken het schattig, maar vanwege de fit is het ook een mega sexy outfit. Knal er een paar witte sneakers onder en je bent klaar om de hele dag in de zon te dansen.

5. The Ragged Priest – €69,99

festival jurkjes
Dat je naar een festival gaat, betekent natuurlijk niet per se dat je een mini-jurkje uit de kast moet trekken. Integendeel zelfs, een maxi-jurk is misschien nog wel leuker. Deze lange slip dress is super leuk met sneakers, maar ook met laarsjes. Je kan ‘m gewoon zo dragen, maar ook upstylen met een hele lading aan sieraden. Wij zijn fan.

Nu we dus weten wat we aan gaan trekken, willen we natuurlijk ook bepalen welke make-up look we dragen tijdens het festivalseizoen. Dat lees je hier.

Reageer op artikel:
5x de leukste jurkjes om te dragen tijdens het aankomende festivalseizoen
Sluiten