Renée
Renée Love & Life 20 aug 2018

Festival muntjes over? Lever ze dan in voor korting op een Swirl

NSMBL zou eigenlijk gesponsord moeten worden voor dit bericht, maar we zijn zo enthousiast dat we het wel moeten delen. Heb je Lowlands of Latin Village net achter de rug? Dan ben je er thuis vast achter gekomen dat je niet al je festival muntjes hebt opgemaakt. Gelukkig kun je ze nog inleveren bij Swirl stores.

Je festival muntjes inleveren voor een ijsje? Jep, dat lees je goed. Plastic is niet goed voor het milieu en het feit dat je alsnog munten in je portemonnee hebt zitten maakt het er allemaal niet beter op. Gelukkig kun je ze dus inleveren én krijg je er nog iets voor terug.

Festival muntjes inleveren

Wie festival muntjes inlevert bij Swirl stores krijgt namelijk €1 korting op een ijsje. En hoewel dat niet zo fantastisch is als een gratis Swirl krijgen, kom je zo toch van de munten af én krijg je er iets lekkers voor terug. Maar dan voor minder geld.

Wel zo fijn, want voor de munten heb je natuurlijk keihard gewerkt om vervolgens met een gat in je hand het festivalterrein te verlaten. In plaats van die plastic munten weggooien kom je er zo vanaf en krijg je nog korting.

Best of both worlds, of niet? Heb je meteen een goede reden om weer eens in de rij te gaan staan voor een ijsje. PS: de actie loopt tot en met 18 september, dus je hebt nog even om de munten te verzamelen.

Warm hè? Deze 6 gezonde ijsjes eet je gewoon als ontbijt

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Festival muntjes over? Lever ze dan in voor korting op een Swirl
Sluiten