Renée
Renée Love & Life 29 aug 2017

Festivaltip: Pleinvrees op 2 september (scoor de allerlaatste tickets met korting!)

We kunnen het maar moeilijk geloven, maar het festivalseizoen komt nu toch echt ten einde. Het enige festival waar we gelukkig wél nog naar uit mogen kijken, is natuurlijk Pleinvrees. En ondanks dat dit bijna uitverkocht is, mogen we je ook nog eens de allerlaatste tickets met een fikse korting aanbieden.

Op zaterdag 2 september is het weer tijd voor het altijd gezellige Pleinvrees en net zoals voorgaande jaren draait dit om meer dan enkel een knallend feestje. Zo vindt het festival wederom plaats in het mooie natuurgebied ’t Twiske, maar hebben we ook minstens zo zin in de food line-up en alle shows en shops in Het Dorp.

Het Dorp? Wat is dat dan?

In Het Dorp vind je een relaxte samenstelling van niet alleen eettentjes en shop stands, maar ook theatershows, cabaret, spelletjes, een bruine kroeg en jawel, ‘Geile Yoga’. Voor iedereen die het dus wel chill vindt om af en toe even een pauze te nemen van het dansen, is dit een hele fijne bijkomstigheid. Zie je jezelf al liggen tussen de boompjes, met een gin-tonic in je handen? Wij wel. Enkele food trucks en stands die je er kunt vinden, zijn die van Pomms, Curry Up, Hotmamahot, ACAI en Holy Pasta.

Wie komen er draaien?

Met maar liefst zeven muziekstages kan het nog wel eens moeilijk kiezen worden. Voor de hele line-up kun je het beste even online kijken, maar hierna volgt al een korte samenvatting.

Zo vinden we Illesnoise, Stephan Bodzin en Joris Voorn op de Tanzsteppe; Lövestad, Johannes Brecht en Worakls allen live bij Live On Stage; Budakid, Reinier Zonneveld en Boris Brejcha op het Pompstation; Kerala Dust, Satori en Guy Gerber bij The Gardens of Babylon; Paji, Marcus Meinhardt en Dirty Doering bij Klein Berlijn; een gezellige mix van latin tot hiphop en Afrobeat in de Muziekkapel en komt Kornuit met een eigen stage waarover nog niets bekend is gemaakt.

En hoe zit het met die korting?

Zoals eerder genoemd mogen we de laatste tickets met een fijne korting aanbieden. Zo scoor je met onze code de laatste kaarten voor €35 per stuk in plaats van €47 en daar hoef je enkel de code PleinvreesVrienden voor te gebruiken tijdens het bestelproces. Of scoor de tickets direct hier voor €35. Wees wel op tijd, want de kans is groot dat het snel uitverkoopt.

Handige info

Wanneer is het? Zaterdag 2 september.
Hoe lang duurt het? Van 12:00 tot 00:00.
Waar ligt Het Twiske? In Oostzaan, net boven Amsterdam Noord.
En als ik niet wil fietsen? Dan pak je de pendelbus.
Meer weten? Dan kijk je hier op Facebook of de website van Pleinvrees.

Reageer op artikel:
Festivaltip: Pleinvrees op 2 september (scoor de allerlaatste tickets met korting!)
Sluiten