Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 9 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Altijd een fijne geur in huis? Deze diffusers en geurstokjes versieren de ruimte met hun unieke geur

Niets is zo fijn als thuiskomen en genieten van de lekkere geur die jouw huis een thuis maakt. Maar goed, na een heftige kookpartij of bijvoorbeeld huisdieren wil het ook weleens wat minder fijn ruiken. Dan hebben we toch wat hulp van buitenaf nodig. Met deze diffusers en geurstokje creëer jij jouw eigen signature scent in huis.

Een huis dat ruikt naar roosjes, dat willen we allemaal wel.

Deze diffusers en geurstokjes versieren de ruimte met hun unieke geur

Wij zetten onze favoriete geuren voor in huis op een rijtje. Om jezelf op te trakteren óf om cadeau te doen.

Marie-Stella-Maris No. 10 Rock Roses – €47,50

Mijn persoonlijke favoriet: de Rock Roses lijn van Marie-Stella-Maris. Het is niet de meest goedkope diffuser, maar wel eentje die daadwerkelijk verschilt maakt. Als houdt van war frissere geuren, dan is Objets d’Amsterdam ook een aanrader.

Marie-Stella-Maris

Diptyque Electric Plug – €105

Als je liever geen omkijken hebt naar de geur in huis, dan is dit een mooie oplossing. Ook top als je eigenlijk geen ruimte hebt voor de stokjes. Gooi er een capsule naar keuze in (Baies is een aanrader!) en geniet continu van een frisse geur in huis.

de Bijenkorf

Rituals Wild Fig – €47,50

De geur van vijg is een specifieke, maar wel één van mijn persoonlijke favorieten – en onwijs geschikt om warmte in huis toe te voegen. Het effect van deze diffuser is top, want zelfs het miniformaat vult mijn hele slaapkamer met de fijne geur van vijg.

Rituals

Juliette Has a Gun Not a Home Diffuser – €60

Als je de geur van Not a Perfume fijn vindt, dan heb ik goed nieuws voor je. Je kan namelijk ook je huis voorzien van deze iconische geur.

Skins Cosmetics

Sophia Mea Aphrodite – €34

Naast dat deze geurstokjes van Sophia Mea lekker ruiken, gaan ze ook nog eens erg lekker in ieder interieur. Daarom zijn ze perfect om cadeau te doen, aan een loved one of aan jezelf.

Sophia Mea

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.