Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 25 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

NikkieTutorials deelt haar favoriete concealer die ook nog eens spotgoedkoop is

Op de vroege morgen is een beetje concealer onder onze ogen geen overbodige luxe. Maar wat is nou de beste concealer waaraan je geen fortuin hoeft uit te geven? Youtuber NikkieTutorials deelt haar favoriete budget concealer en die gaan we dus even meteen inslaan.

Er is namelijk een enorm aanbod aan concealers en de een is nog duurder dan de andere. Dertig euro uitgeven aan concealer? Eh, nee dat gaan we dus mooi niet doen. Gelukkig deelt de beautyguru haar favoriet.

NikkieTutorials’ concealer

Voor alle vragen rondom beauty moet je uiteraard bij Youtuber NikkieTutorials zijn. Gelukkig voor ons test zij in een nieuwe video verschillende concealers die te koop zijn bij de drogisterij om de beste te vinden.

Dat blijkt dus een concealer van L’Oréal te zijn en wel de L’oréal Paris Infaillible More Than Concealer. Het product zou super dekkend zijn, een natuurlijke finish hebben, en het zou donkere kringen, wallen en imperfecties tot 24 uur lang camoufleren. Nikkie heeft de concealer gedurende de dag getest en was erg te spreken over het product. “If I’m being very very honest, this [concealer] is in my top 5, maybe top 3 favorite concealers in my collection. And that’s a high hefty claim,” vertelt ze in de video.

Budget concealer

Super chill voor ons natuurlijk, want normaal gesproken maakt de beautyguru gebruik van producten die aanzienlijk duurder zijn. Dit item kost je echter maar €12,99. Be right back, wij rennen even naar de drogisterij om dit budget product in te slaan.

Wil je weten wat NikkieTutorials’ favoriete foundation is? Dat lees je hier.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NikkieTutorials deelt haar favoriete concealer die ook nog eens spotgoedkoop is
Sluiten