Fashion 11 dec 2018 Tessa Ponjee

FILA heeft je favoriete sneaker ‘omgetoverd’ tot laars en WTF

De winter is een feit. Om te voorkomen dat je elke ochtend met bevroren enkeltjes op je werk aankomt, ruilen we vaak onze favoriete sneakers om voor een paar winter proof laarzen. FILA heeft geprobeerd om op deze wens in te spelen, maar slaat de plank even volledig mis.

FILA’s laarzen

‘S ochtends moeten we onszelf tegenwoordig vaak dezelfde vraag stellen: dragen we onze favoriete sneakers, of kunnen we beter warmere schoenen aantrekken? FILA dacht even antwoord te geven op deze vraag. Het merk heeft ons namelijk het beste van beide werelden gegeven, maar als je het ons vraagt is dat goed mislukt.

Het Zuid-Koreaanse sportkleding merk heeft de ‘Disruptor 2’ sneakers omgetoverd tot een hoge, warme laarzen. Hoewel we de sneakers fantastisch vinden, vinden we de laarzen een ander verhaal.

Veel creatieve ontwerp skills zijn hier denken we niet aan te pas gekomen. Het lijkt namelijk alsof er gewoon een stuk leer op de sneaker is gezet.

FILA sneaker laarzen

Het model

De sneaker laarzen komen in twee kleuren, namelijk beige en zwart. Het silhouet van de schoen lijkt precies op de sneaker die zo ongeveer iedereen ter wereld in zijn of haar kast heeft liggen, maar dan met een stuk leer erop. Een soort van Transformers maar dan in schoenvorm, zou je kunnen zeggen.

FILA sneaker laarzen

De dikke en grove zool is hetzelfde gebleven en oké toegegeven, dit is wel handig om te hebben voor wanneer het buiten glad is. Toch is de rest van de schoen bijna identiek aan de sneaker. Wij hadden het leuker gevonden als het merk iets meer out of the box had gedacht. Wat wél heel fijn is, is dat de laarzen komen met een lekker vachtje van nep bont aan de binnenkant.

Je koopt de sneaker laarzen al voor €78 op de Koreaanse website, maar wij houden het toch liever bij de originele sneaker in plaats van deze units. Maar goed. It’s called fashion, we guess?

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Balenciaga verkoopt een jas die uit 7 jassen bestaat want waarom niet

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Hypebae

Reageer op artikel:
FILA heeft je favoriete sneaker ‘omgetoverd’ tot laars en WTF
Sluiten