Beste date ooit – romantisch filmpje kijken vanaf het water

Noteer met koeienletters in je agenda: dit weekend kun je een filmpje kijken vanaf het water. In een bootje. Een romantischere bioscoop kunnen wij niet bedenken.

ls je nog een leuk idee zoekt voor een originele date, hoef je niet langer te zoeken. De enige zoektocht gaat het bemachtigen van een bootje worden.

Bioscoop essentials

Wanneer je die boot gescoord hebt, is het enige wat je nog moet doen het verzamelen van snacks. Vergeet ook zeker niet één (of twee) flesjes wijn mee te nemen. Wil je het helemaal goed aanpakken? Neem dan kussens en warme dekentjes mee, want hoe leuk dit ook is – koud is het ‘s avonds wel.

En we gaan nog niet naar huis

Als de film is afgelopen, kun je je weer helemaal warm dansen aan boord van de Sailboa: een boot die in de NDSM-werf ligt. En ook handig om te weten, als het je niet gelukt is om een bootje te fixen, kun je op het dek van de Sailboa toch nog ‘t filmpje pakken.

Programma

Op vrijdag 20 juli wordt de film The Boat That Rocked gedraaid. En op zaterdag 21 juli kun je The Life Aquatic with Steve Zissou bekijken met je date. Of met je vriendinnen – dat kan natuurlijk ook.

Wil je gaan? Tickets kun je hier bemachtigen.

Het Parool

Reageer op artikel:
Beste date ooit – romantisch filmpje kijken vanaf het water
Sluiten