Yas – Er komt een film over modehuis Gucci en Lady Gaga heeft een glansrol te pakken

We kennen Lady Gaga natuurlijk allemaal als zangeres, maar in A Star Is Born bewees ze ook dat ze kan acteren. Na het succes van de film was het natuurlijk wachten op haar volgende rol. Die heeft ze inmiddels te pakken: ze gaat een rol spelen in een film over modehuis Gucci.

De film is een moorddrama over Gucci en zal naar verwachting in november 2021 uitkomen.

Film over Gucci

Lady Gaga kruipt in de huid van Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van de in 1995 vermoorde Maurizio Gucci. Maurizio was de kleinzoon van Guccio Gucci, die weer de oprichter is van het Italiaanse modehuis. Het lijkt een drama voor Patrizia, maar juist zij werd veroordeeld voor het plannen van de moord op haar ex. Na 29 jaar doorgebracht te hebben in de cel, werd ze in 2016 vrijgelaten.

De film over het bekende modehuis wordt geregisseerd door Ridley Scott (Gladiator). Het script is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed van Sara Gay Forden. Voorlopig is er nog niks bekend over een titel voor het drama, maar volgens The Hollywood Reporter komt de film eind 2021 uit.

Lady Gaga

Na haar acteerwerk in A Star Is Born kreeg Lady Gaga veel lovende reacties. Ze werd zelfs genomineerd voor de Oscar als beste actrice. Helaas won ze die niet, maar ging wel naar huis met een Oscar voor de beste soundtrack. Die kreeg ze natuurlijk voor de megahit Shallow – om maar niet te spreken over de chemie tussen haar en Bradley Cooper.

Nu heeft ze haar tweede acteerklus te pakken. Wij zijn ervan overtuigd dat Lady Gaga de rol van Patrizia Reggiani wederom goed zal vertolken en kunnen niet wachten om haar op het witte doek te zien. Het dubieuze verhaal over de familie Gucci wordt vast net zo’n megahit.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Reageer op artikel:
Yas – Er komt een film over modehuis Gucci en Lady Gaga heeft een glansrol te pakken
Sluiten