‘Atomic Blonde’ met supersexy Charlize Theron is vanaf vandaag in de bios

Entertainment

‘Atomic Blonde’ met supersexy Charlize Theron is vanaf vandaag in de bios

Als we toch ergens enorm blij van worden, dan is het wel de nieuwe film van Charlize Theron! Alright, we worden automatisch al enthousiast van Charlize én als een film in heerlijke jarentachtigstijl geproduceerd is, maar dat is in dit geval zeker niet alles.

In tegenstelling tot de vele mannelijke actiefilms, is de hoofdrol in ‘Atomic Blonde’ weggelegd voor een vrouw, en niemand minder dan Charlize Theron. De 41-jarige actrice speelt hierin de rol van een dodelijke agente in het Berlijn van de jaren tachtig en dat alleen al vinden we nou eenmaal supersexy klinken.

Geloof je ons nog niet helemaal? Check dan zeker even onderstaande trailer

Naast Charlize zullen ook James McAvoy, John Goodman en de prachtige Sofia Boutella in de film te zien zijn, die vanaf vandaagrt overal te bekijken is en vanaf 10 augustus ook in IMAX.

Een korte samenvatting? (Geen spoilers!)

Charlize speelt een dodelijke agent van de Britse geheime dienst MI6, genaamd Lorraine Broughton, die in de jaren tachtig in haar eentje naar het instabiele en onrustige Berlijn wordt gestuurd om een dossier op te halen. Vanwege de dreigende revolutie en vele dubbelspionnen hangt in de Duitse hoofdstad een gespannen sfeer – niet chill voor Lorraine, maar absoluut een waanzinnige sfeer voor de kijker. Lorraine krijgt in Berlijn hulp van de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) die haar de stad weer uit probeert te krijgen.

Atomic Blonde doet ons zelf denken aan filmreeksen à la Bourne en Bond, maar dan in een jasje gegoten dat je nog niet eerder hebt gezien. Eigenlijk logisch natuurlijk, met een vrouw als Charlize in de hoofdrol. De regie is gedaan door David Leith, bekend van onder andere John Wick en Deadpool 2 en de film zal dus óók in IMAX te zien gaan zijn vanaf 10 augustus. In de reguliere bioscopen bekijk je ‘m nu al!

Deze feature over Charlize’s fighting skills mag je trouwens ook zeker niet missen:

In samenwerking met UPI