De trailer van de film over de moord op Sharon Tate is behoorlijk intens

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat de actrice Sharon Tate op brute wijze werd vermoord door de Manson-familie. De moord ging de boeken in als een van de gruwelijkste ooit en wordt nu verfilmd als ‘The Haunting of Sharon Tate’, met Hilary Duff in de hoofdrol. En als we de trailer mogen geloven, wordt het een wilde rit.

The Haunting of Sharon Tate

De film ‘The Haunting of Sharon Tate’ volgt Tate in de laatste dagen van haar leven. Het verhaal is gebaseerd op een citaat van de actrice uit een interview dat ze een jaar voor haar dood hield. In het interview gaf ze aan regelmatig dromen te hebben waarin ze werd achtervolgd door geesten en vermoord werd door een sekte. Bekijk de intense trailer hieronder.

The Haunting of Sharon Tate Official Trailer (2019) – Hilary Duff

Uploaded by Saban Films on 2019-02-04.

Meer films over Sharon Tate

The Haunting of Sharon Tate is niet de enige film over de actrice die dit jaar uit wordt gebracht. Ook Quentin Tarantino komt dit jaar met een verfilming van de moord, genaamd ‘Once Upon A Time In Hollywood’. Van deze film hebben we hoge verwachtingen, want niemand minder dan Leaonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie hebben een rol in de film. ‘Once Upon A Time in Hollywood’ zal gaan over twee mannen die naast Sharon Tate woonden. Hier lees je meer over Tarantino’s verfilming van het leven van Sharon Tate.

Wie was sharon Tate?

Sharon Tate was een Amerikaanse Actrice die bekendstond voor haar rollen in films als ‘Valley of the Dolls’ en ‘The Fearless Vampire Killers’. Tate werd op 26-jarige leeftijd op 26 augustus 1969 samen met nog vier anderen in haar huis doodgestoken door leden van de Manson-familie. Destijds was ze hoogzwanger van filmregisseur Roman Polanski, die ten tijden van haar moord voor werk in Europa was.

Niet iedereen is het overigens eens met de verfilmingen van de moord op Sharon Tate. Haar zus, Debra, heeft in een interview aangegeven de films smakeloos te vinden en niet te begrijpen dat men vijftig jaar na haar moord een film wil uitbrengen over het verschrikkelijke voorval.

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio spelen voor het eerst OOIT samen in deze Tarantino-film

Deadline

Reageer op artikel:
De trailer van de film over de moord op Sharon Tate is behoorlijk intens
Sluiten