Nieuwe films in 2019 #1 – Deze 5 films mag je dit jaar niet missen

Met een nieuw jaar, worden er natuurlijk weer tig nieuwe films uitgebracht. We zetten een aantal films op een rijtje die in 2019 uitkomen, en die je zeker niet wilt missen.

Nieuwe films in 2019

Data in dit artikel zijn de dagen waarop de films in de Verenigde Staten uitkomen. Wanneer de films in 2019 in Nederlandse bioscopen draaien is (nog) onbekend. Als er meer informatie over een film bekend is, word je onderaan de tekst doorverwezen.

1. The Upside – 11 januari

The Upside is de Engelstalige remake van de Franse kaskraker Intouchables. Het verhaal volgt de schatrijke, gehandicapte Phillip (Bryan Cranston) die Dell (Kevin Hart) inhuurt, een ex-crimineel die zich aanmeldt voor een sollicitatiegesprek als verzorger, alleen om een handtekening te krijgen zodat hij zijn reclasseringsambtenaar blij maakt.

THE UPSIDE Official Trailer (2019) Kevin Hart, Bryan Cranston Movie HD

THE UPSIDE Official Trailer (NEW 2019) Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman Movie HD © 2018 – STX Entertainment Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know!

2. Glass – 19 januari

Glass is een sequel van de films Unbreakable (2000) en Split (2016). Het verhaal volgt bewaker David Dunn (Bruce Willis), die zijn bovennatuurlijke vermogens gebruikt om Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) op te sporen, een gestoorde man met vierentwintig persoonlijkheden.
Tickets

GLASS Trailer (2019)

First trailer for Glass

3. Serenity – 25 januari

De cast van Serenity bevat twee Oscarwinnaars: Matthew McConaughey en Anne Hathaway, en wordt geregisseerd door Steven Knight, de man achter de hitseries Peaky Blinders en Taboo. Het verhaal volgt Baker Dill (Matthew McConaughey), die samen met zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) een plan bedenkt om haar nieuwe gewelddadige man te vermoorden.
Meer informatie

SERENITY Official Trailer (2018) Matthew McConaughey, Anne Hathaway Movie HD

SERENITY Official Trailer (2018) Matthew McConaughey, Anne Hathaway Movie HD Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

4. Miss Bala – 1 februari

Ook Miss Bala is een Amerikaanse remake, namelijk van de gelijknamige Mexicaanse film die in 2012 verscheen. De film gaat over Gloria – die vroeger in Mexico woonde, maar nu in Los Angeles woont. Ze gaat naar huis om haar beste vriendin Suzu (Cristina Rodlo) te bezoeken. Ze wordt vervolgens gekidnapt door een drugskartel en moet hun bevelen uitvoeren om in leven te blijven.
Meer informatie

MISS BALA – Official Trailer (HD)

Plan every move. Play every side. Risk everything. Gina Rodriguez is #MissBala – in theaters February 1. Synopsis: Gloria (Gina Rodriguez) finds a power she never knew she had when she is drawn into a dangerous world of cross-border crime. Surviving will require all of her cunning, inventiveness, and strength.

5. Velvet Buzzsaw – 1 februari

Er is helaas nog niet heel veel informatie bekend over Velvet Buzzsaw, behalve dat het een thriller is die zich afspeelt in de hedendaagse kunstwereld, waarin grote kunstenaars en mega-verzamelaars een hoge prijs betalen als kunst botst met commercie. Lekker vaag, inderdaad. Verder weten we dat de film van de hand van regisseur Dan Gilroy komt, die ook verantwoordelijk is voor de de dramafilm ‘Nightcrawler’, waar Jake Gyllenhaal in Nightcrawler een hoofdrol had. Ook in Belvet Buzzsaw heeft Jake Gyllenhaal weer een hoofdrol te pakken. Andere castleden zijn Natalia Dyer (Stranger Things) en John Malkovich (Bird Box).
films 2019 velvet buzzsaw

Dit gaan volgens IMDb de 10 grootste en beste films van 2019 worden

 

BuzzFeed News

Reageer op artikel:
Nieuwe films in 2019 #1 – Deze 5 films mag je dit jaar niet missen
Sluiten