Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 23 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Niks te doen dit weekend? 5x films op Amazon Prime die je gezien moet hebben

Grote kans dat je – thanks to tante Corona – Netflix en Videoland inmiddels wel hebt uitgespeeld. Gelukkig hebben we Amazon Prime nog. De streamingdienst is in Nederland nog niet zo populair als eerdergenoemde diensten, terwijl het aanbod bestaat uit veel grote films en series (en dat voor €2,99 per maand). Perfect voor de dagen waarop je niks te doen hebt.

Deze vijf films mag je in ieder geval niet missen op Amazon Prime.

5x films op Amazon Prime

Iedere maand voegt Amazon Prime – net als Netflix – nieuwe films en series toe aan zijn aanbod. Heb je geen zin in nog een abonnement? Dan is het op deze streamingdienst ook mogelijk om los films of series te huren of te kopen. Voor je dat van plan bent, wil je natuurlijk weten wat er te halen valt. Dat snappen we. Deze vijf films en series op Amazon Prime wil je in ieder geval zien.

1. Black box

Black Box gaat over een alleenstaande vader die tijdens een auto-ongeluk niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn geheugen verliest. Nadat hij zich begint af te vragen wie hij nou eigenlijk echt is besluit hij een experimentele behandeling te ondergaan. Het doel? Zijn geheugen terugkrijgen. Maar is dat nou wel zo’n goed plan?

2. Evil Eye

Sinds 13 oktober staat Evil Eye op Amazon Prime, right in time voor Halloween. Het lijkt de perfecte romance, wanneer een meisje eindelijk het perfecte vriendje vind. Tot haar moeder ervan overtuigd raakt dat hij een reïncarnatie is van een man die haar dertig jaar geleden probeerde te vermoorden…

3. The Host

Een andere film die je sinds 13 oktober via Amazon Prime kunt zien, is THE HOST. THE HOST vertelt het verhaal van de Londense bankier Robert Atkinson die het geld van zijn bank op het spel zet om zijn saaie leven achter zich te laten en opnieuw te beginnen. Zonder dat hij het doorheeft laat hij zich hierdoor in met een Chinees drugskartel, en reist hij voor hen naar Amsterdam.

De film is opgenomen in Amsterdam en Londen en is de eerste Engelstalige Nederlandse feature film. De Nederlandse Emmy Award winnares Maryam Hassouni speelt de hoofdrol.

4. Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody is een biopic over de band Queen. Rami Malek speelt Freddie Mercury en in de film zie je de band opgroeien. Hoogtepunten als hun legendarische optreden tijdens het Live Aid-concert in 1985 mogen niet ontbreken. Psst, de film heeft vier Oscars gewonnen, dus deze moet je gezien hebben.

5. Het Diner

Deze film uit 2013 naar het gelijknamig boek van Herman Koch, is ook een must-see. Het verhaal gaat over de broers Serge en Paul Lohman die met hun echtgenotes uit eten gaan in een chic restaurant in Amsterdam. Ze praten over alledaagse zaken, alsof er niets aan de hand is. De sfeer is ongemakkelijk, dat voel je door het scherm heen. Hun kinderen hebben namelijk iets ergs gedaan. Daar wordt alleen niet over gesproken en niet iedereen weet evenveel als de rest.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Niks te doen dit weekend? 5x films op Amazon Prime die je gezien moet hebben
Sluiten