Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 18 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Parijs, here we come – Deze zomer kijk je gratis films op het dak van Moulin Rouge

We kennen Moulin Rouge natuurlijk als het bekendste theater van Parijs, waar wordt gedanst in de meest extravagante outfits. En nu is dat natuurlijk al reden genoeg om te gaan, maar deze zomer verandert het dak van de Moulin Rouge in een openlucht bioscoop, dus koop dat treinticket maar vast. Paris, on arrive!

Parijs is natuurlijk de meest romantische en dromerige stad die er is en vormt daarom het perfecte decor voor een buitenlucht bioscoop. Stel je eens voor: lekker in een zitzak, met een chardonnay in je hand en een baguette camembert een filmpje kijken. Wij zijn verkocht.

Films kijken op het dak van de Moulin Rouge

Vanaf 1o juli kan je neerstrijken op het dak van de Moulin Rouge, waar ook hun Bar à Bulles gevestigd is. Het is de meest romantische plek ooit om een film te kijken, met je partner of met vrienden. Waan jezelf even in de wereld van de legendarische Lady Marmelade videoclip en kijk een film op de meest extravagante plek die er is.

Moulin Rouge . . . . . . #moulinrouge #paris #france #parisjetaime #travel #photo #blackgirlstraveltoo #red #city #trip

24 Likes, 0 Comments – Tatiana (@travelanin) on Instagram: “Moulin Rouge . . . . . . #moulinrouge #paris #france #parisjetaime #travel #photo…”

Ben jij geen wonder in de Franse taal? Geen paniek, er draaien – naast Franse films – ook veel internationale indie-films. De organisatoren hebben niet voor bekende kaskrakers gekozen, maar juist voor wat kleinere producties. Voor een avondje Dear John hoef je niet te komen, voor Wes Andersons Bottle Rocket wel. Maar zeg nu eens eerlijk, iedere film is fantastisch als je ‘m bekijkt op het dak van de freakin’ Moulin Rouge. 

~ Moulin Rouge #parisienne #picoftheday #moulinrouge #french #girl #likeforlikes #barabullesparis #friends #night #parisjetaime #parismonamour #bonjourparis

87 Likes, 1 Comments – София ? (@sophiegrrd_) on Instagram: “~ Moulin Rouge #parisienne #picoftheday #moulinrouge #french #girl #likeforlikes #barabullesparis…”

Wekelijks zal er een film draaien op deze geweldige locatie en tijdens de opening wordt er een feministisch getinte film van Agnès Varda gedraaid. Andere films uit de selectie gaan ook over een sociale beweging of staan voor gender gelijkheid. We like.

Het kijken van de films is compleet gratis en dit festijn duurt tot 11 september.

Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Parijs, here we come – Deze zomer kijk je gratis films op het dak van Moulin Rouge
Sluiten