Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 8 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Wil je zien – Deze 7 films verschijnen binnenkort op Disney Plus

Geef toe, we zijn allemaal wel een tikkeltje verslaafd aan Disney Plus. Sinds deze streamingdienst op de markt is kunnen we niet meer zonder. Weet je niet meer wat je moet kijken na alles gebingewatched te hebben? Wij hebben dan goed nieuws, in september komen maar liefst zeven klassiekers op Disney Plus.

Disney Plus probeert iedere maand met nieuwe titels te komen en wij zijn onder de indruk. Pak de popcorn er maar vast bij.

1. Never Been Kissed (4 september)

De 25-jarige Josie, gespeeld door Drew Barrymore, is een afgestudeerde en onzekere journaliste die nog nooit een echte relatie heeft gehad. Door haar jonge uitstraling is ze gekozen om op een middelbare school undercover te gaan en daar een verhaal over te schrijven. Daar staat ze niet op te wachten door haar eigen slechte ervaringen op de middelbare school. Josie krijgt nu hulp van haar broer om populair te worden, waardoor alles veranderd.

2. The Wolverine (4 september)

The Wolverine is een spin-off van X-men. Logan reist naar Japan om daar een oude kennis te bezoeken. Hij wordt geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Logan is voor het eerst in zijn leven kwetsbaar en wordt lichamelijk en geestelijk op de proef gesteld. Dit leidt tot een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen.

3. Bend it Like Beckham (18 september)

De 18-jarige Jess wilt niets liever dan profvoetballer worden, net zoals David Beckham. Ze moet keihard vechten om haar doel te kunnen bereiken, want haar ouders staan niet achter haar. Haar ouders willen dat Jess zich verdiept in het huishouden en trouwen. Jess heeft andere plannen en besluit om voor haar droom te gaan.

4. Christopher Robin (11 september)

Christopher Robin is gebaseerd op Winnie de Poeh. Christopher moet van zijn vader naar een kostschool. Dit betekent dat hij afscheid moet nemen van Winnie de Poeh en zijn andere vrienden. Hij groeit op tot een workaholic dat weinig tijd voor zijn gezin heeft. Christopher komt ineens zijn jeugdvriend Winnie de Poeh tegen en dat veranderd zijn leven voorgoed. Een echte must-see op Disney Plus.

5.Ever After: A Cinderella Story (18 september)

Wat voor een verhaal zou dit zijn zonder alle Disney magic? A Cinderella Story is gebaseerd op het verhaal van Assepoester. Als de vader van Danielle plots overlijdt, wordt ze door haar gemene stiefmoeder en stiefzussen gebruikt als dienstmeisje. Danielle laat zich door niets en niemand stoppen en blijft een vrolijke vrouw met een sterke wil. Op een dag komt ze een knappe prins tegen. Danielle spreekt in het geheim met hem af, maar als haar stiefmoeder erachter komt heeft ze andere plannen.

6. Mulan (4 september)

Oké, dit is niet helemaal een klassieker, maar een remake van de animatiefilm Mulan uit 1998. Mulan gaat over een sterke onafhankelijke jonge vrouw. Haar vader wordt opgeroepen in het keizerlijk leger te vechten, maar hij is ziek. Mulan besluit om zijn plek in te nemen. Vrouwen zijn niet toegestaan in het leger, maar Mulan doet zich voor als man. Hoewel ze flink op de proef wordt gesteld, geeft ze niet op. De film is te zien op 4 september, maar wel tegen betaling. Je ziet het vanaf €21,99.

7. De Mighty Ducks 2 (4 september)

De Mighty Ducks is een vervolg van het eerste deel uit 1992. Hockeyteam The Mighty Ducks zijn erg blij om mee te mogen doen aan de Junior Goodwill Games. Ze voeren de strijd tegen de beste -maar tegelijkertijd ook de gemeenste- teams ter wereld. Gelukkig krijgen ze hulp van straathockeyers, waardoor de Ducks weer moed krijgen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wil je zien – Deze 7 films verschijnen binnenkort op Disney Plus
Sluiten