Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 7 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Even nagenieten – dit zijn de beste films en series op Netflix in het teken van Pride

Als je gisteren aanwezig was bij de Canal Parade van Pride Amsterdam, dan is de kans groot dat je nu met een (lichte) kater op de bank ligt. Om nog even de sfeer te blijven, hebben wij hier vijf films en series op een rijtje gezet die de gelijkheid vieren. Pak er alvast een snack bij.

We zetten Pride gewoon nog even door vanaf de bank.

Dit zijn de beste queer films en series op Netflix in het teken van Pride

Bingen maar.

ANNE+: de film

Anne staat op het punt om te emigreren naar Montréal, waar haar grote liefde Sara woont. Maar als haar uitgever het manuscript van haar boek afkeurt, verandert dat de zaak. Wat wil ze vertellen? En wat wil ze uit het leven halen? Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat.

Queer Eye

Queer Eye is al lange tijd een favoriet van NSMBL. In elke aflevering besteden de Fab Five een week aan het toepassen van hun expertise om een persoon – de “hero” van die aflevering – te helpen hun levensstijl te verbeteren en meer voldoening in hun leven te krijgen. Geloof ons, dit wil je zien.

RuPaul’s Drag Race: All Stars

In deze editie van RuPaul’s Drag Race verzamelen de beste kandidaten van de afgelopen jaren zich. Dat belooft dus nog extravaganter, flamboyanter en grootser te worden dan ooit.

Orange is the New Black

De serie is gebaseerd op de autobiografie van Piper Kerman, die een boek schreef over haar ervaring in een vrouwengevangenis. Door haar vriendin is  ze verzeild geraakt in de drugshandels, waardoor ze uiteindelijk in de gevangenis belandde. Hier vindt ze het leven opnieuw uit, met alle ongemakken en ongeschreven regels die bij detentie komen kijken.

Sex Education

Deze serie volgt de wilde escapades van de seksueel actieve studenten op Moordale Secondary School. Asa Butterfield speelt de hoofdrol als Otis, een verlegen middelbare scholier wiens moeder een ongeremde sekstherapeute is. Je raadt het al, dat zorgt voor een heleboel bizarre situaties.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Even nagenieten – dit zijn de beste films en series op Netflix in het teken van Pride
Sluiten