Ben jij een Mean Girls-lover? Dan moet je deze 7 films ook zeker kijken

Na het zien van Mean Girls en Mean Girls 2, hopen we allemaal stiekem op een Mean Girls 3. Tot die tijd blijven we de twee films opnieuw kijken, zo vaak dat we het scenario uit ons hoofd kennen. Kan je geen genoeg krijgen van alle drama, maar ben je wel toe aan een andere film? Dan moet je deze zeven films zeker kijken.

Kijk deze films als je van Mean Girls houdt

We zijn zo gehecht aan de Plastics, dat we het moeilijk vinden een andere highschool film de kans te geven. Maar als het zó erg is dat je precies weet wat Regina George gaat zeggen en de ‘Jinglebell Rock‘ mee kan dansen, dan is het echt tijd voor wat anders. Als jij lekker gaat op alle drama in Mean Girls, dan weten wij zeker dat je deze films ook fetch gaat vinden.

1. The DUFF

Bianca is bijna klaar met high school als ze erachter komt dat ze bij haar medescholieren bekent staat als de ‘DUFF’ (Designated Ugly Fat Friend). Ze vraagt haar populaire buurjongen Wesley om hulp om van dit label af te komen.

2. Sierra Burgess is a Loser

Sierra Burgess is alles behalve populair, terwijl Veronica ontzettend populair is. Door een verwisseling van identiteit raakt Sierra aan de praat met een knappe jongen, waar ze de hulp van Veronica bij nodig heeft.

3. #Realityhigh

Als er één film qua plot op Mean Girls lijkt, dan is het deze wel. Wanneer Dani eindelijk aandacht krijgt van de jongen op wie ze verliefd is, komt haar serieuze leventje op z’n kop te staan. De ex van haar nieuwe vriend is niet blij met de aandacht die Dani van hem krijgt, zij doet er alles aan Dani’s beste vriendin te worden. Dani laat zich volledig meeslepen in het glamorous leven van de ex en dat heeft gevolgen.

4. LOL

Lola leeft het typische puberleventje. Ze doet rebelse dingen met haar vriendinnen en is ondertussen stapelverliefd op haar beste vriend Kyle. Alle avonturen die ze meemaakt schrijft ze op in haar dagboek, maar als haar moeder dit dagboek vindt staat haar leven op z’n kop.

5. Bring it on

Wanneer een cheerlead-team erachter komt dat hun dansjes al jaren gestolen worden door een ander team, moeten ze snel een nieuwe choreografie maken voor de grote wedstrijd. Dit zorgt bij de meiden voor de nodige stress en high school-drama.

6. The Babysitter’s Blackbook

Vier tieners richten een babysit-club op om wat bij te verdienen. Als ze merken dat babysitten niet zoveel opbrengt, richten ze hun pijlen op de vaders van de kinderen. Al snel verandert de oppasservice in een escortbureau.

7. Easy A

Olive is geen opvallende verschijning op haar middelbare school. Om ergens onderuit te komen verzint ze de smoes dat ze een afspraakje met een jongen heeft. Om haar smoes wat kracht bij te zetten, zegt ze na het zogenaamde afspraakje dat ze seks heeft gehad. Dit wordt door de Christelijke Marianne opgevangen en binnen no time doen de meest bizarre geruchten de ronde.

Vond jij de serie YOU leuk? Dan moet je deze 7 films zeker kijken

Reageer op artikel:
Ben jij een Mean Girls-lover? Dan moet je deze 7 films ook zeker kijken
Sluiten