Netflix al uitgespeeld? Deze 5 films zijn of komen binnenkort nieuw op Netflix

De tijden dat we bijna alles op Netflix al gezien hadden zijn voorbij. De streamingsdienst blijft het assortiment steeds maar aanvullen. Wekelijks verschijnen er nieuwe films op Netflix en die zetten wij graag voor je op een rijtje.

De content op Netflix blijft maar komen en gaan. Onze harten breken als onze favoriete films van Netflix verdwijnen, maar doen ook een vreugdedansje als er weer nieuwe verschijnen. Deze week deden wij heel veel vreugdedansjes, want er is weer het één en ander aan de collectie toegevoegd.

5x films die nieuw zijn op Netflix

De volgende films staan net erop of komen eraan, dus zet die popcorn maar vast klaar.

1. Always Be My Maybe – 31 mei

Deze film gaat over twee jeugdvrienden die elkaar na lange tijd weer zien. Sasha heeft haar eigen sterrenrestaurant in San Francisco, terwijl Marcus hard aan nieuwe muziek werkt en nog bij zijn ouders woont. Nu de twee weer met elkaar in contact komen ontwikkelen er toch wat gevoelens bij de tortelduifjes.

Always Be My Maybe is vanaf 31 mei nieuw op Netflix.

2. Wine Country – 10 mei

Deze film klinkt nu al top. Het verhaal gaat over vier vrouwen die jarenlang vriendinnen zijn en voor een verjaardag afreizen naar Napa. Tijdens deze reis gebeurt er het een en ander, de spanningen lopen hoog op.

Wine Country is sinds 10 mei te zien op Netflix.

3. The Last Summer – 3 mei

Je hebt vast al van deze film met KJ Apa gehoord. Het verhaal gaat over vier vrienden, Griffin, Phoebe, Alec en Erin. Ze hebben net eindexamen gedaan en beginnen aan een laatste zomer in Chicago voor de start van hun volwassen leven. Allen worstelen ze met hun dromen, relaties en identiteit en deze maanden zullen hen en hun toekomst voorgoed tekenen.

The Last Summer is sids 3 mei te zien op Netflix.

4. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – 3 mei

Ja hoor, daar is ‘ie, de beruchte film over seriemoordenaar Ted Bundy. Zac Efron vertolkt zijn rol in de film en laat zien hoe charmant en afschuwelijk tegelijkertijd Ted Bundy was. Benieuwd naar de echte Ted Bundy? Wij schreven hier elf feitjes over de lugubere man.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile is sinds 3 mei te zien op Netflix.

5. Good Sam – 16 mei

De mysterieuze Good Sam laat tassen met flinke geldbedragen erin achter op verschillende locaties in New York. De journaliste Kate Bradley gaat op onderzoek uit en start de zoektocht naar de identiteit van Good Sam.
Good Sam is vanaf 16 mei nieuw op Netflix.

Vogue

Reageer op artikel:
Netflix al uitgespeeld? Deze 5 films zijn of komen binnenkort nieuw op Netflix
Sluiten