Deze populaire films en series worden binnenkort van Netflix verwijderd

Netflix kondigde afgelopen week vreselijk nieuws aan op Instagram. De streamingdienst maakte bekend dat er maar liefst elf titels van het platform verwijderd worden. En dat gebeurt sneller dan je denkt: je hebt nog dertig dagen om je favoriete films en series te bekijken. We willen nog geen afscheid nemen, kunnen we deze series nu nooit meer kijken?

In ieder geval niet op Netflix…

Netflix verwijdert populaire titels

In totaal gaan elf titels de streamingdienst verlaten. Onder andere de tien seizoenen van Friends en de elf seizoenen van Modern Family verdwijnen van Netflix. Op 30 december nemen we afscheid van Friends en op 31 december van Modern Family.

Maar daar blijft het niet bij. Op 4 december wordt de film Joker al van Netflix verwijderd. Maar ook de populaire series Homeland, Prison Break en The Big Bang Theory worden verwijderd door de streamingdienst. Bekijk hieronder de volledige lijst:

Andere streamingdienst

Voor een paar titels hebben we goed nieuws. Friends-fans opgelet: HBO Max heeft namelijk de rechten van de serie overgenomen. Hierdoor wordt de serie van Netflix afgehaald. Helaas is HBO Max nog niet beschikbaar in Nederland, maar wordt de streamingsdienst in 2022 hier gelanceerd. Dat betekent dat je wel moet overstappen of er een abonnement bij moet nemen, maar dan kan je wel de serie volop blijven bingen.

Ook voor The Big Bang Theory is er nog een mogelijkheid om de serie te blijven kijken. Het is een CBS-serie en valt inmiddels onder Disney. Hierdoor kan je de serie blijven kijken op streamingdienst Disney+. Ook Prison Break, dat van Fox is, is ook op Disney+ te zien. Dit geldt ook voor Modern Family en Homeland, die beide op 31 december verwijderd worden van Netflix. Modern Family en Homeland zijn te zien op Disney+.

Reageer op artikel:
Deze populaire films en series worden binnenkort van Netflix verwijderd
Sluiten