Je állerlaatste kans: deze films verdwijnen binnenkort van Netflix

Aan alles komt een eind, zo ook aan sommige films die op Netflix staan. Netflix gaat de komende week weer een flink aantal titels schrappen, waaronder toppers als Lucy en The Impossible.

Niet alleen kerstfilms gaan eraan, ook steengoede films verdwijnen. We zetten snel op een rijtje welke topfilms je vandaag nog last-minute kunt bingen op Netflix.

1. Lucy (2014) – 14 januari

Scarlett Johansson speelt Lucy, een vrouw die gedwongen wordt om drugs te smokkelen. Wanneer ze die per ongeluk inneemt, beschikt ze ineens over bovennatuurlijke krachten. Opeens voelt ze geen pijn meer en krijgt ze de kans om eindelijk iedereen te grazen te nemen die haar al die tijd mishandelde. Het resultaat? Een heerlijk avontuur van 89 minuten vol spectaculaire actie. Bingen maar.

2. The Impossible (2012) – 14 januari

The Impossible is een drama over de tsunami in Thailand. Maria Bennett (Naomi Watts) is met haar echtgenoot Henry (Ewan McGregor) en hun zonen Lucas, Thomas en Simon afgereisd naar het eiland Khao Lak in Thailand. Wat begint als een heerlijk rustgevende vakantie wordt bruut verstoord door de tsunami waardoor de familie van elkaar gescheiden raakt. Een must-watch over een waargebeurd verhaal, dus plan maar vast een avondje Netflix in.

3. Remember Me (2010) – 14 januari

Helaas verwijdert Netflix ook Remember Me aankomende week. In Remember Me kan Tyler Hawkins (Robert Pattinson) de zelfmoord van zijn broer maar niet verwerken. Het gevolg? Hij maakt een puinhoop van zijn leven en raakt betrokken bij een vechtpartij. Als hij wordt opgepakt door een hardhandige politieagent (Chris Cooper) besluit hij het aan te leggen met zijn dochter Ally (Emilie de Ravin). Deze film moet je gezien hebben, al is het alleen maar om weg te kwijlen bij Robert Pattinson.

4. Now You See Me 2 (2016) – 14 januari

In het tweede deel van Now You See Me krijgen de drie overgebleven illusionisten een nieuwe opdracht. Ze moeten corrupte zakenman Owen Case (Ben Lamb) ontmaskeren. Hij gebruikt zijn software om data van zijn klanten te stelen. The Horseman illusionisten weten de onthulling tegen te houden, maar verliezen de controle als er een mysterieus persoon opduikt. Mega spannend en zeker het kijken waard.

5. The Hunger Games Mockingjay Part 2 (2015) – 14 januari

Op 14 januari verdwijnt ook de vierde en laatste film van The Hunger Games van Netflix. Katniss (Jennifer Lawrence) is herstellende van de aanval van Peeta (Josh Hutcherson), die gehersenspoeld is door het Capitool. Desondanks wil President Coin (Julianne Moore) de aanval op het Capitool doorzetten, zonder Katniss. Katniss is het hiermee oneens en gaat haar eigen weg om President Snow (Donald Sutherland) te vermoorden. Ga maar vast op het puntje van je stoel zitten.

Reageer op artikel:
Je állerlaatste kans: deze films verdwijnen binnenkort van Netflix
Sluiten