Mocktails zijn hót! Kom jij ze proeven op het Co-Hosting Sunday event van NSMBL en Fïnley?

Ben jij januari doorgekomen zonder ook maar één druppel alcohol te drinken? Chapeau! Steeds meer mensen doen mee aan deze trend, want waarom een cocktail drinken als een alcoholvrije mocktail nét zo lekker is?

Als de mocktails je goed zijn bevallen (en natuurlijk zijn ze dat) zie je het ongetwijfeld wel zitten om naar ons event te komen op 24 februari. Samen met Fïnley organiseert NSMBL een Dry in Style afternoon. Tijdens deze middag geniet je van inspirerende talks van onder andere styliste Manon Meijers. Fïnley voorziet ons tijdens het event van de állerlekkerste mocktails.

Co-Hosting Sunday

De Co-Hosting Sunday staat volledig in het teken van lifestyle. Je gaat natuurlijk niet naar huis zonder een goed gevulde goodiebag. Wil jij bij dit event aanwezig zijn? Stuur uiterlijk voor 22 februari een mailtje naar [email protected] met als onderwerp ‘Co-Hosting Sunday’.

Er is plek voor 25 NSMBL lezeressen dus be quick! Geef in het mailtje ook aan met wie je wil komen (je oma of je beste vriendin) en je krijgt van ons zo snel mogelijk een reactie of jij bij de 25 geselecteerde lezeressen zit. De toegang is uiteraard gratis.

Co-Hosting Sunday bij Metro City Kitchen

Het event vindt plaats in de hippe Metro City Kitchen bar bij Utrecht Centraal. Alle info vind je hieronder. Zien wij je daar?

Adres: Metro City Kitchen, Jaarbeursplein 15, Utrecht
Datum: 24 februari 2019
Tijdstip: 15:00 uur tot 17:00 uur

Reageer op artikel:
Mocktails zijn hót! Kom jij ze proeven op het Co-Hosting Sunday event van NSMBL en Fïnley?
Sluiten