Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Post 12 sep 2019

5x de beste fitness apps waarmee jij altijd een personal trainer op zak hebt

Ja, je leest het goed. De tijden van smoesjes en excuses zijn voorbij, want dankzij deze fitness apps heb jij altijd een personal trainer op zak.

Fitness apps

Omdat niet iedereen een personal trainer kan betalen, hebben we de beste fitness apps voor je op een rij gezet die minstens zo motiverend werken.

1. Lorna Jane Active Living

De Lorna Jane Active Living fitness app is gemaakt voor vrouwen zoals wij: druk en met behoefte aan simpele, maar doeltreffende workouts en lekkere maaltijden. Deze app houdt niet alleen je beweging bij, maar biedt ook workout video’s en lekkere (en gezonde) recepten. Daarnaast is Lorna Janes blog geïntegreerd in de app, waardoor je altijd bent voorzien van het laatste health nieuws.

Halleluja, hadden we deze app maar eerder ontdekt.

2. Fiit

Fiit wordt ook wel de Netflix voor fitness genoemd en is niet voor niets een populaire fitness app. Met deze app heb je ‘s werelds beste trainers in je broekzak. In motiverende video’s leggen de trainers haarfijn uit hoe jij bepaalde oefeningen goed uitvoert en worden er verschillende trainingen aangeboden. Of je nou van HIIT, pilates of yoga houdt: met deze app kan het allemaal.

3. 8fit

Deze fitness app biedt een volledig op maat gemaakt programma, waardoor je niet meer hoeft na te denken wat je in godsnaam vandaag in de sportschool gaat doen. Tijdens de vragenlijst komen je doelen aan bod: van gewicht tot rustmomenten en mentale gezondheid. Hierna heb jij een op maat gemaakt programma (waar je anders je halve salaris aan had gespendeerd), waardoor sporten een no-brainer wordt.

4. Jennis

Jessica Ennis Hill is een voormalig Brits athlete, die zich nu heeft gestort op een app. Kortom: als we van iemand sportadvies aannemen, dan is het wel van haar. In haar app vind je fitness video’s voor alle niveaus. Kortom: geen smoesjes meer mogelijk.

5. KINETICOACH

Ga je vaak op reis? Dan biedt KINETICOACH dé oplossing. Deze app biedt trainingen gebaseerd op jouw omgeving en de fitnessmaterialen die je voor handen hebt. Naast gepersonaliseerde workouts staat deze app boordevol met voedingsadvies en tips en tricks om beter te slapen. Wat wil je nog meer?

Lees ook: 8x tips om de persoon te worden die ‘s ochtends heel vroeg gaat sporten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5x de beste fitness apps waarmee jij altijd een personal trainer op zak hebt
Sluiten