Met deze mooie sport-items wordt elk bezoek aan de gym een feestje

Voor wie liever op de bank zit dan in de sportschool staat, kan het dragen van mooie, fijne fitness kleding net dat extra steuntje in de rug bieden. Maar, ook wanneer je jezelf wél graag in het zweet werkt, is het natuurlijk fijn om een mooie outfit aan te hebben. Daarom hebben we de mooiste fitness kleding op een rijtje gezet waarmee sporten pas écht een feestje wordt.

Mooie en fijne fitness kleding

Tijdens het sporten kun je er natuurlijk voor kiezen om een joggingbroek en een T-shirt aan te trekken. Hoewel een outfit als deze natuurlijk prima z’n werk doet, raden we toch aan een fijne sport-outfit te dragen tijdens het fitnessen. Mooie en kwalitatieve fitness kleding is namelijk zo gemaakt dat het tijdens het sporten zo min mogelijk in de weg zit. Geloof ons, een goede fitness legging en top zitten écht een stuk fijner dan een joggingbroek en oud T-shirt. Daarnaast is het – eerlijk is eerlijk – gewoon fijn om er mooi uit te zien. Daarom vind je hieronder een aantal fijne sport-items waarin je gezien wilt worden in de gym en waarmee je het beste uit je work-out haalt.

1. Long sleeve crop top – €35,-

Op zoek naar een fijne fitness-top, maar draag je wel graag lange mouwen? Onderstaande long sleeve top heeft lange mouwen met duimgaten, en is daarnaast gemaakt van zweetabsorberend materiaal. De top is in meerdere kleuren te verkrijgen.

fitness kleding sport-outfit

2. Naadloze sportlegging – €32,99

Ja, dat zie je goed. Deze sportlegging bevat glitters. Als je doel dus is om er fly uit te zien in de gym, is dit je man. Daarnaast is de legging naadloos, waardoor je er ook nog eens heel makkelijk in beweegt. Wat heb je nog meer nodig?

fitness kleding sport-outfit

3. Groen-roze sporttas – €26,-

Wie gaat sporten, zit met bagage. Nu kun je dit natuurlijk allemaal in een rugtasje proberen te proppen, maar een fijne sporttas is veel handiger. De kleurcombinatie van de onderstaande Puma-sporttas vinden wij prachtig. Dit lijkt ons een tasje dat je meer dan graag inpakt om mee te nemen naar de sportschool.

fitness kleding sport-outfit

4. Ademend T-shirt – €22,99

Draag je toch graag een T-shirt in de sportschool? Zorg er dan in ieder geval dat het shirt ‘ademt’, waardoor je je zo comfortabel mogelijk kunt bewegen. Onderstaand T-shirt is gemaakt van een ademende stof en heeft nog een gezellig kleurtje ook.

fitness kleding sport-outfit

5. Sport-bh – €55,-

Natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, is een goede sport-bh. Houdt de boel op z’n plek wanneer je jezelf in het zweet werkt. Onderstaand model heeft verstelbare schouderbandjes en een sluiting, zodat je ‘m helemaal kunt instellen naar jouw lichaam.

fitness kleding sport-outfit

6. Sportschoenen – €60,-

Een belangrijk onderdeel van een sport-outfit is natuurlijk de schoen. Deze moet comfortabel zitten en er het liefst ook nog een beetje leuk uitzien. Drie keer raden wat ons over de streep trok bij het onderstaande exemplaar. Inderdaad, het superleuke gradient-effect.

fitness kleding sport-outfit
Reageer op artikel:
Met deze mooie sport-items wordt elk bezoek aan de gym een feestje
Sluiten