Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 26 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Ha! Dit fitnessmodel laat zien hoe je een goede booty pic maakt

Wie haar tijd wel eens op Instagram doorbrengt zal het ongetwijfeld zijn opgevallen: er zijn een hele hoop billendames die hun achterste op een bijna kunstzinnige manier vast weten te leggen. Natuurlijk is dit deels te wijden aan het feit dat deze vrouwen behoorlijk wat tijd in de sportschool doorbrengen, maar er is meer.

Oké, we gaan er niet om liegen. Ook wij hebben wel eens een kiekje van onze bips gemaakt. En ja, er zit wel eens een leuke tussen, maar ze zien er helaas nooit zo flex uit als die van de dames van Instagram. Hoe dat komt? Ja, deels omdat we wel wat meer tijd in de sportschool door mogen brengen, maar een goede hoek doet ook wonderen.

De perfecte booty pic

Fitnessmodel Anna Victoria legt het graag uit. Na getreiterd te zijn omdat ze geen bips zou hebben, heeft Anna de perfect booty-houding geperfectioneerd. En nu leert ze het ons: het gaat dus allemaal om de goede hoek. Ze vertelt:
‘A lot of the booty pics you see on Instagram are flexed, pushed out, back arched so much it actually hurts… Plus high waisted pants that accentuate a small waist and lift the booty too…there are so many ways to make it look 10x bigger on insta than in real life, and I do it too!! I love posing and admiring the ‘Instagram booty’ but that’s not my real booty. And I’m okay with that.’


Natuurlijk werkt deze techniek niet voor iedereen. Elke vrouw heeft een ander lichaam, waarbij een andere hoek werkt. Zo zal deze hoek waarschijnlijk beter werken voor dames met een kleine bips, zoals Anna. Maar hey, het is altijd het proberen waard, niet?

Komt de naam Anna Victoria je bekend voor? Dat kan kloppen: eerder sprak ze al over hoe ook het lichaam van een fitnessmodel niet ‘perfect’ is.

glamour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ha! Dit fitnessmodel laat zien hoe je een goede booty pic maakt
Sluiten