Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 18 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

De trailer van Five Feet Apart met Cole Sprouse belooft veel goeds

Het is een klassiek verhaal: twee tieners worden verliefd op elkaar en bewegen hemel en aarde om bij elkaar te kunnen zijn. In het verhaal van de film Five Feet Apart is het in principe niet anders, ware het niet dat Stella en Will zes voet (1,8 meter) uit elkaars buurt moeten blijven, omdat anders hun leven op het spel staat.

Five Feet Apart

Five Feet Apart vertelt het verhaal van Will (Cole Sprouse) en Stella (Haley Lu Richardson), twee tieners die lijden aan de ziekte Cystic Firbrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. De twee vallen als een blok voor elkaar, maar de kans op uitwisseling van gevaarlijke bacteriën zorgt ervoor dat ze tenminste 1,8 meter bij elkaar uit de buurt moeten blijven.

De trailer

In de trailer zien we Will en Stella, die elkaar ontmoeten in het ziekenhuis. Hun verpleging waarschuwt hen ervoor zes voet bij elkaar uit de buurt te blijven, maar de twee love birds blijven naar manieren zoeken om bij elkaar te kunnen zijn. Bekijk de trailer hieronder en probeer vooral niet in tranen uit te barsten. Of lekker wel, natuurlijk.

FIVE FEET APART – Trailer #2 – HD (Haley Lu Richardson, Cole Sprouse)

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is every bit a seventeen-year-old: she’s attached to her laptop and loves her best friends. But unlike most teenagers, she spends much of her time living in a hospital as a cystic fibrosis patient.

Verfilming van het boek

De film Five Feet Apart is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rachel Lippincott, dat in november vorig jaar uitkwam. Hoewel het behoorlijk kortdag is, vonden de producenten het verhaal zo goed, dat de filmrechten direct zijn opgekocht. Het verhaal van Five Feet Apart doet denken aan het verhaal van de populaire film The Fault in Our Stars – die ook gebaseerd is op het gelijknamige boek. Bereid je er dus op voor een flink aantal tranen te laten tijdens het kijken van de film.

Five Feet Apart draait vanaf 22 maart 2019 in de Verenigde Staten in de bioscoop. Wanneer hij in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Cole Sprouse heeft broer Dylan gefotografeerd voor een campagne en wij klagen niet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van Five Feet Apart met Cole Sprouse belooft veel goeds
Sluiten