Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 12 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Flight of the Conchords komt al in mei 2018 met een HBO comedyspecial

Yes! Ons favoriete comedy-duo is na bijna tien jaar afwezigheid weer terug. Flight of The Conchords bracht in 2007 en 2009 seizoenen uit van hun serie op HBO en keren nu terug met een special op dezelfde zender.

Brett McKenzie en Jemaine Clement hebben zich na het tweede seizoen van hun HBO-serie gefocust op andere dingen. Zo is Brett vooral doorgegaan met muziek schrijven: hij won in 2012 een Oscar voor zijn soundtrack voor de Muppet Movie. Jemaine speelde in een flinke reeks films: onder meer Men In Black 3, Vaiana en de ongelooflijke aanrader What We Do In The Shadows.

Flight of The Conchords HBO special

Hoe gaat die nieuwe special eruitzien? Brett en Jemaine zingen hun classics én nieuwe liedjes in een uitverkochte zaal op hun aankomende “Flight of the Conchords Sing Flight of the Conchords Tour” door de UK. De special gaat een uur duren en staat gepland voor een release in mei 2018. We hoopten op een lange aflevering van de serie, maar dat is dus niet wat het wordt. Still though, zin in!

Wat Flight of the Conchords highlights

Nog niet bekend met de HBO-serie van Flight of the Conchords? Dan heb je komend weekend heel wat leuks te bingen. Hier enkele van onze favoriete fragmenten van de muzikale comedyserie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Flight of the Conchords komt al in mei 2018 met een HBO comedyspecial
Sluiten