Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 18 sep 2018

Stelletjes gaan massaal uit elkaar na het spelen van deze videogame

Game over. En dan niet in je spelletje maar in je relatie. Het spel Fortnite: Battle Royale blijkt een reden te zijn dat veel stelletjes uit elkaar gaan en dat er zelfs scheidingen worden aangevraagd. Mannen zijn verslaafd aan het spel en dat is voor veel vrouwen een reden om een punt achter hun relatie te zetten.

Videogames en social media zijn best wel een dingetje in relaties tegenwoordig. Stiekeme DM’s en serieuze gameverslavingen zijn voor veel mensen een reden om het uit te maken met de ander.

Fortnite: Battle Royale

Eerst even uitleggen. Wat is Fortnite: Battle Royale? Een gratis videogame waarbij honderd spelers worden gedropt op een eiland om de strijd met elkaar aan te gaan. Het is de bedoeling dat je in je eentje overblijft en overal liggen wapens die je mag gebruiken. Tegelijkertijd wordt het gebied waarin ze vechten steeds kleiner.

Mannen vinden dat natuurlijk fantastisch en voor je het weet zit je vriend de hele avond met z’n PlayStation te spelen in plaats van met jou. Lekker ongezellig, en als dit avond na avond gebeurt kunnen wij ons wel voorstellen dat je daar geen zin meer in hebt.

Onderzoek naar scheidingen

Divorce Online doet onderzoek naar de reden waarom mensen scheiden. Zo zijn ze erachter gekomen dat sinds januari 200 mensen in Groot-Brittannië zijn gescheiden door Fortnite: Battle Royale. Dat is 5% van de scheidingen sindsdien, WTF?!

Als jouw lover ook de hele dag achter z’n gameboy zit mag je hem wat ons betreft best wel eens een schop onder zijn kont geven.

Waarom je beter een hond kan nemen dan een relatie

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Stelletjes gaan massaal uit elkaar na het spelen van deze videogame
Sluiten