Ga fit het nieuwe jaar in met een smartwatch

Of je nou Sporty Spice bent of juist niet, een smartwatch kan je net dat steuntje in de rug geven om wat extra’s uit je training te halen.

Voordelen van een smartwatch

Waarschijnlijk heb je al wel eens overwogen om een smartwatch te kopen. Je kan er tegenwoordig simpelweg niet meer omheen. En als je er eenmaal een hebt, dan ben je hooked. Wij ontdekten vijf redenen waarom je niet meer zonder smartwatch kan:

1. Een verbeterde levensstijl

Doordat je met een smartwatch continu kan zien hoeveel stappen je hebt gezet, wat je hartslag is en hoe veel je hebt bewogen, ben je sneller geneigd toch nog een extra blokje om te lopen of de trap te nemen. Kortom: een investering in je eigen gezondheid.

2. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Zet meldingen van belangrijke apps maar aan, want dankzij zo’n slim horloge krijg jij het laatste nieuws gewoon binnen op je pols.

3. Nooit meer een boete voor het gebruik van Google Maps op de fiets

Herkenbaar: je fietst door de stad en weet eigenlijk de route niet, want je richtingsgevoel is nou eenmaal nul. Sinds je niet meer met je telefoon op de fiets mag (wat op zich een goede regel is), verdwaal je wekelijks. Dankzij een smartwatch hoeft dat niet meer, want je bekijkt de route gewoon vanaf je pols. Double win.

4. Altijd je favoriete muziek bij de hand

Zit je in de trein naast een irritante bellen of smakkend persoon? Je hoeft niet meer dramatisch je telefoon erbij te pakken en demonstratief je muziek op te zetten, want je bediend Spotify gewoon vanaf je pols.

5. Overal contactloos betalen

Dan nog zo iets: na een avond stappen zwerft je pinpas vaak ergens in de goot. Dat is met een smartwatch ook verleden tijd, want vanaf nu betaal jij gewoon met je pols. Het leven hoeft niet moeilijk te zijn.

Lees ook: De beste gratis fitness apps om te koppelen aan je smartwatch

Reageer op artikel:
Ga fit het nieuwe jaar in met een smartwatch
Sluiten