Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian-fans spotten een bizarre overeenkomst in de foto’s van Julia Fox en Kanye West

Afgelopen maand was er een stel dat in de spotlight stond: Kanye ‘Ye’ West en zijn nieuwe liefde Julia Fox. Begin van dit jaar maakten ze hun relatie bekend en sindsdien wordt het steeds serieuzer tussen de twee. Zo werden ze meerdere keren samen gespot tijdens Paris Haute Couture Week (in matching outfits) en posten ze nu intieme foto’s op Instagram.

En fans van Kim Kardashian spotten een wel hele bizarre overeenkomst in de foto’s van Julia Fox en Kanye West.

Julia Fox en Kanye West

Recentelijk werd Juliye (een bijnaam bedacht door Julia zelf) gezien met een zeer intense PDA tijdens een nieuwe fotoshoot. Terwijl de nieuwste foto’s een openbare ontwikkeling voor het paar markeren, vinden Kim Kardashian-fans dat de foto er uitziet als een oude foto van Kim en Kanye. En daar blijft het niet bij, want ze halen er ook een oude foto van Kanye West en Amber Rose bij. Kanye en Julia’s recente serie foto’s samen werd gedeeld door beroemdheidsfotograaf Danielle Levitt.

Sinds de foto’s werden gepubliceerd, hebben fans gezien dat de kusfoto van Kanye en Julia eigenlijk een griezelige gelijkenis vertoont met de foto’s van de relatie van de rapper met exen Kim en Amber. Een volger deelde de drie foto’s naast elkaar op Twitter en voegde het bijschrift toe: “history repeating itself”

Dit is niet de eerste keer dat fans een ongewone overeenkomst tussen Kim en Julia hebben opgemerkt. Na het nieuws over Juliye’s relatie, ontdekten fans dat Julia in 2019 model stond voor SKIMS, terwijl het de dames ook precies dezelfde jurk droegen. Het lijkt er dan ook inderdaad op dat de geschiedenis zich herhaalt en dat Julia Fox op weg is om de nieuwe Kim Kardashian te worden. Hoe dan ook, voorlopig zijn we nog niet met alle PDA rondom Juliye.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.