Lobke Killaars
Lobke Killaars Fashion 2 nov 2018

De leukste gatverdamme-zo-lelijk-maar-ik-wil-ze-toch-hebben-kersttruien op een rijtje

Foute kersttruien zijn hier om te blijven, want zeg eens eerlijk: loop jij niet ook graag de hele dag met trots door de straten in je enigszins best wel heul erge gênante kersttrui? Maar dat het dan ook weer níét gênant is want yolo dit is geweldig? Precies. Wij vonden de leukste kersttruien die je deze kerst absoluut wilt dragen.

Kerst waar ben je?

Factchecker.nl: kerst ís the most wonderful time of the year. Je mag een compleet 3-, 5- of 7-gangendiner naar binnen werken, je glitterjurk weer uit de kast halen, tijd spenderen met de mensen om wie je geeft én er bestaat zoiets als kerstmuziek. Toch is er tussen alle glitterjurken en sexy hakken door nog tijd voor iets wat we allemaal heerlijk vinden: foute kersttruien. Comfortabel en vaak lelijk en schitterend tegelijk.

De beste kersttruien

Kerst is dichterbij dan je denkt en over een maand mogen de kerstbomen toch écht wel worden opgetuigd. Goede foute kersttruien mogen dan niet ontbreken en om te zorgen dat jij iedereen een stapje voor bent verzamelden wij alvast de foute kersttruien die niet mogen ontbreken in je wintergarderobe.

ASOS kersttrui – €34,99

foute kersttruien kerst

Liefde voor deze trui met honden erop. Het is de trendy versie van de typische strepen-met-patroontjes-ertussen trui. Kerstavond: we komen eraan.

ASOS kersttrui – €24,99

foute kersttruien kerst

Een hondenrendier die een foute kersttrui draagt. Als iedereen dit jaar besluit de foute truien te laten voor wat het is, heb je in ieder geval je doggo als compagnon. Niks om je voor te schamen.

ASOS kersttrui – €22,99

foute kersttruien kerst

Deze vrolijke chica laat zien dat je zo’n typische kersttrui ook gewoon kan upgraden met een fancy rokje. Daarnaast is alles met pomponnen erop een goed idee.

SHEIN – €11,-

foute kersttruien kerst

Ga je voor fouter dan fout, dan sla je deze in. Origineel ben je wel.

UglyXMas – €29,95

foute kersttruien kerst

Zo’n klassieker kon niet ontbreken in dit rijtje. Dé foute kersttrui met het klassieke blauw-wit patroon. Deze moet je natuurlijk ook in het rood hebben, dan ben je pas écht compleet.

UglyXMas – €64,95

foute kersttrui kerst

De winnaar in dit rijtje is overduidelijk deze trui. Dacht je dat de voorkant leuk was, zit er óók nog een verrassing achterop.

John Legend lanceert een kerstalbum en hij is al heel snel te beluisteren

Reageer op artikel:
De leukste gatverdamme-zo-lelijk-maar-ik-wil-ze-toch-hebben-kersttruien op een rijtje
Sluiten