Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 15 mrt 2019

Wauw – Dit is hoe The Fresh Prince of Bel-Air er anno 2019 uit zou zien

We hebben leuk nieuws voor fans van de legendarische tv-serie The Fresh Prince of Bel-Air. Er is namelijk een trailer uitgebracht van hoe de serie uit de jaren 90 er anno 2019 uit zou zien. Dat betekent helaas niet dat we een echte reboot kunnen verwachten, maar tof is het zeker.

The Fresh Prince of Bel-Air reboot

De video is gemaakt door Sun Squared Media en het resultaat mag er zeker zijn. We zien Will die na een gevecht op straat naar familie in Bel-Air gestuurd wordt. Het bekende verhaal dus, maar dan in een modern jasje. Bekijk de fantastische (en helaas neppe) trailer van de reboot hieronder.

Bel-Air (2019) | Official Trailer (4K)

What would happen if Will Smith made The Fresh Prince today? Bel-Air, a story of a kid from Philly whose life got turned upside-down… in 2019. A fan made film. Starring Jerry Madison as Will Smith – https://instagram.com/jerrymadisonjr?utm_source=ig_profile_share&igshid=tthhxoxjq1ay Director | Cinematographer | Writer: Morgan Cooper (https://www.instagram.com/cooperfilms/, https://twitter.com/morgancooperdp) Featuring the song Déjà Vu Ft.

De trailer laat het soort show zien die de laatste tijd erg populair is. De humor in het originele verhaal is vervangen voor spanning, drama en liefde; iets wat we tegenwoordig veel zien bij reboots van tv-series.

Helaas gaat het hier om een nep-trailer, maar hoe tof zou het zijn als er wél een reboot van de immens populaire show zou verschijnen? Het verhaal is anno 2019 immers nog net zo relevant als in de jaren 90. Hoewel de kans heel klein is, hopen we toch stiekem dat de video iets heeft losgemaakt bij de producers van de show en dat we héél misschien toch een echte reboot zullen krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cnet

Reageer op artikel:
Wauw – Dit is hoe The Fresh Prince of Bel-Air er anno 2019 uit zou zien
Sluiten