Dit mega enge detail in Friends is je vast ontgaan

In een van de afleveringen van de bekende serie Friends gebeurt iets opmerkelijks. Fans spotten namelijk een bijzonder detail en het is best creepy.

Friends is een van de beste series ooit, daar is geen twijfel over mogelijk. Die hard fans zullen het daar vast mee eens zijn en houden regelmatig een marathon. Als je goed hebt opgelet, is je misschien iets raars opgevallen. In een van de afleveringen gebeurt namelijk iets verdachts.

Hilarische aflevering

De kans is groot dat je alle afleveringen van de hilarische serie Friends hebt gebingewatcht, wij zijn er ook schuldig aan. Gegarandeerd dat je moet bijkomen van het lachen als je de serie weer hebt opgezet. Ook de aflevering ‘The One With Rachel’s New Dress’ is fantastisch.

De geliefde Rachel, vertolkt door Jennifer Aniston, heeft een romantische avond met haar nieuwe vlam Joshua. De twee hebben een leuke avond en eindigen bij het ouderlijk huis van Joshua, aangezien zijn ouders op vakantie zijn. Het is alleen niet echt een succes, dus rachel probeert de avond nog te redden.

Eng detail

Tot zover is er niks aan de hand, los van het feit dat de ouders van Joshua onverwachts terugkwamen van hun tripje. Rachel probeert dit ongemakkelijk op te lossen zoals we van haar gewend zijn, maar dan gebeurt er iets raars. Een fan is namelijk iets engs opgevallen in het huis. Achter de twee staat een beeld van een hoofd, waar de ogen soms van oplichten. Hier krijgen we dus de kriebels van. Nu lijkt Friends meer op een thriller, dan op een comedy.

Friends eng detail

Eng hè? Dit voorval was ons nog niet eerder opgevallen, maar creepy is het zeker.

Friends zonder lachend publiek is verrassend eng

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty 52

Reageer op artikel:
Dit mega enge detail in Friends is je vast ontgaan
Sluiten