Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 22 aug 2020

How you doin? Waanzinnig natuurlijk als je hoort dat er een nieuwe Friends homecollectie is

In elke aflevering zie je je favo cast weer op de befaamde oranje fluwelen bank zitten. De hechtste vriendenclub uit New York: Joey, Monica, Chandler, Phoebe, Rachel en Ross. Jij zou natuurlijk ook wel een kopje koffie met ze willen delen bij Central Perk. Dat zit er helaas niet in, maar je kunt wel zitten op een replicamodel uit de Friends homecollectie.

Een beschuitje delen met Joey in Central Perk ziet anno 2020 nog steeds vrijwel elke vrouw zitten. Zo oud als de serie inmiddels is, is ook Joey dat zelf. Jammer, maar helaas. Toch kun je het Friends sfeertje ook een beetje proeven in jouw eigen huis. Want, houd je hart vast: er is een nieuwe Friends homecollectie uitgebracht.

Friends homecollectie

Jij ziet jezelf al wel zitten natuurlijk op dit toffe replica modelletje. Bij I Want One of Those (en geloof ons, je wilt hier niet alleen de Friends homecollectie shoppen maar vrijwel álles) verkopen ze ‘m. Oké, het mag inderdaad wat kosten maar dan heb je ook wát. De bank kost £1999.99 en dat komt omgerekend in euro’s neer op zo’n €1,1062,-. Worth it, toch?!

Natuurlijk is dit niet het enige van de Friends homecollectie om toe te voegen aan je interieur. Zo verkoopt IWOOT ook een mok met de tekst ‘We Were On A Break’. Tja Ross, grootste fout van je leven. Ook verkopen ze kussentjes die perfect bij de bank passen met het logo van Central Perk, ook kun je een neonlamp kopen van het befaamde Friends café. Hebben natuurlijk.

IWOOT

De website stuurt gelukkig ook pakketjes naar Nederland. Winnen. Wees wel een gewaarschuwd mens want wanneer je de website eenmaal aanklikt, heb je binnen no time je winkelmandje volgeladen met toffe gadgets voor in je huis. Even wachten nog tot je salaris wordt gestort en gaan met die banaan.

Meer over Friends

 • OMG – Dit is alles wat we weten over de langverwachte Friends-reünie
 • Fan van Friends? Deze feitjes zou iedere fan moeten kennen
 • Deze carrièrelessen leerden we van de Friends personages en zijn belangrijk om te onthouden
 • Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

  Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

  Reageer op artikel:
  How you doin? Waanzinnig natuurlijk als je hoort dat er een nieuwe Friends homecollectie is
  Sluiten