Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 31 okt 2019

Stop met wat je aan het doen bent want de cast van Friends werkt aan een nieuw project

De dag waarvan we hoopten dat ‘ie ooit zou komen, is eindelijk hier. De cast van Friends is namelijk op dit moment bezig met een nieuw project. Tenminste, dat is wat Jennifer Aniston laat weten.

Toen de actrice deze week te gast was bij The Ellen Degeneres Show, kondigde ze dit fantastische nieuws aan.

De cast van Friends

Het is geen geheim dat we bij NSMBL enorme fans zijn van de serie Friends. Velen onder ons zijn opgegroeid met de serie en wij lachten ons dagelijks kapot om de show. Gelukkig voor ons is de serie nu ook eindelijk te zien op Netflix en wij durven best toe te geven dat we de show een beetje aan het bingewatchen.

I’m not crying, you’re crying! We love our FRIENDS! #FRIENDS25

1.3m Likes, 6,791 Comments – Friends (@friends) on Instagram: “I’m not crying, you’re crying! We love our FRIENDS! #FRIENDS25”

Een nieuw project voor Friends

Van 1994 tot en met 2004 speelde Jennifer de rol van Rachel Green in de legendarische sitcom Friends. Toen zij afgelopen maandag op bezoek was bij Ellen Degeneres vertelde ze dus dat zij en de rest van de Friends cast “are working on something”. Is dat niet het beste nieuws van de dag? Nou? Dat dachten wij ook.

Ze vertelt: “We would love for there to be something, but we don’t know what that something is. So we’re just trying. We’re working on something.” Helaas is er dus nog niks bekend over de inhoud van dit mysterieuze project, maar daar komt vast snel verandering in. Tot die tijd houden we Jennifers nieuwe Instagram-account goed in de gaten.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stop met wat je aan het doen bent want de cast van Friends werkt aan een nieuw project
Sluiten