Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 14 nov 2019

Stop met wat je aan het doen bent want er is een Friends reünie in de maak

De laatste aflevering van Friends was al zo’n vijftien jaar geleden te zien. Tegenwoordig kunnen we gelukkig op Netflix genieten van alle negen seizoenen. Maar hou je vast, want HBO Max is bezig met het maken van een Friends reünie.

Het Amerikaanse online platform The Hollywood Reporter laat weten dat er een reünie wordt gehouden met de volledige cast en producenten van Friends.

Friends

Friends was in de jaren ’90 al razendpopulair en tegenwoordig is de serie ook niet meer weg te denken uit ons leven. Hoewel fans hoopten dat er een nieuw seizoen van de serie zou komen, is een reünie misschien wel het op twee na beste wat ze konden krijgen. Goed, wat kunnen we van een reünie als deze verwachten? Den de cast zal zonder script met elkaar in gesprek gaan en vragen beantwoorden. Verwacht dus vooral spontaniteit en humor van de OG castleden.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

15.1m Likes, 518.6k Comments – Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Instagram: “And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??”

De aanwezigen

Ondanks dat Friends al jaren voorbij is, zagen we verschillende leden van de cast zo nu en dan terugkomen bij verschillende shows. Zo kwam Matt LeBlanc vaker bij The Graham Norton show en zagen we Matthew Perry bij The Tonight Show van Jimmy Fallon.

Helaas hebben we ze lang niet met z’n zessen bij elkaar gezien. Maar niet getreurd, want al onze zes friends zullen bij de reünie aanwezig zijn. Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) komen weer bij elkaar. Hoewel we ze niet zien, maar wel heel belangrijk zijn voor de serie: David Crane en Marta Mauffman, de twee die de serie bedacht hebben, zijn ook aanwezig.

Tipje van de sluier

Fans hadden al een tijdje door dat er iets gaande was met de cast. Dit kwam met name door de uitspraak van Jennifer Aniston tijdens de show van Ellen DeGeneres. “Listen, we would love for there to be something, but we don’t know what that something is. So, we’re just trying. We’re working on something.” En die something is deze bijeenkomst.

Wanneer de reünie te zien is, is nog niet bekend. Maar voor nu: could we BE anymore excited?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Stop met wat je aan het doen bent want er is een Friends reünie in de maak
Sluiten