Friends-maker onthult of Ross en Rachel nog steeds samen zijn

Je bent niet de enige die nog steeds hoopt op méér afleveringen van Friends. Of een film, ook goed. Sinds de laatste aflevering op 6 mei 2004 zijn er nog zoveel vragen. Want hallo, zijn Ross en Rachel bijvoorbeeld nog samen? Daar krijg je nu een antwoord op.

Zijn Ross en Rachel van Friends nog samen?

Je bent namelijk absoluut niet de enige die benieuwd is of Ross en Rachel een never-ending break hebben of dat ze alle obstakels overleefd hebben. Dit zijn pas kwesties om je druk om te maken. (Hallo, 350.000 hits op Google) Hoe dan ook, één van de Friends-makers onthult nu eindelijk of de relatie van Ross en Rachel kans van slagen heeft.

Het goede nieuws? Ja, Ross en Rachel zijn nog samen. David Crane: “Yes. Come on, they worked really hard, 10 years.” Niet alleen voor dit koppel is er fantastisch nieuws. Ook tussen Chandler en Monica gaat het hartstikke lekker.

Volgende vraag: komt er een reünie?

Onder het mom eerst zien, dan geloven is het wachten op een reünie. Want we willen de koppels natuurlijk écht samen zien. Helaas brak David Schwimmer dit jaar nog je bubbel. Alle sprankjes hoop die je had kun je bij dezen opgeven. Volgens hem zit een comeback er namelijk echt niet meer in.

Nogal geïrriteerd liet hij het volgende weten. “I doubt it — I really doubt it. But thank you for asking, and moving on!” Beetje lullige reactie, niemand kan er iets aan doen dat hij met z’n 51 jaar zich te oud voelt voor een nieuwe reeks.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Friends-maker onthult of Ross en Rachel nog steeds samen zijn
Sluiten