Jennifer Aniston deelt een foto met haar Friends vriendinnen en laat iets los over de reünie

Iedere keer als de castleden van Friends weer bij elkaar komen, gaat ons hart sneller kloppen. Dat gebeurde ook deze week toen Jennifer Aniston, Courtney Cox en Lisa Kudrow a.k.a Rachel, Monica en Phoebe samen een girls night hadden. Niet alleen de girls night deed ons hart sneller kloppen, ook de uitingen over een mogelijke reünie maakten ons blij.

Wij waren, net als de rest van het internet, laaiend enthousiast over deze hereniging.

Vrouwen uit Friends

Jennifer Aniston plaatste deze week een foto op haar Intstagram-pagina met Courtney Cox en Lisa Kudrow. Jennifer schreef “Hi from the girls across the hall,” onder de foto, als verwijzing naar de serie Friends. Daar waren de dames namelijk niet alleen beste vriendinnen, maar ook (over)buren.

Ondanks dat het vijftien jaar geleden is (wow, we voelen ons oud) dat de laatste aflevering uitkwam, hopen we ieder jaar nog op een reünie. Misschien is deze hereniging van de drie Friends vrouwen wel de eerste stap in de goede richting. Laten we het hopen.

Foto’s op Instagram

In de Instagram-post waren twee foto’s te zien van de girls across the hall. De ene foto was geposeerd, terwijl de andere heel spontaan was. Het is ons niet helemaal duidelijk wie de foto’s heeft gemaakt, maar we hopen natuurlijk één van de andere castleden van Friends. Misschien krijgen we binnenkort wel een foto van Matt LeBlanc, David Swimmer en Matthew Perry (a.k.a Joey, Ross en Chandler) te zien?

Friends reünie

Eerder liet Jennifer al weten dat de zes friends wel bezig zijn met “iets”. Geruchten gingen dat er een reünie of een Friends film komt, in beide gevallen zitten wij natuurlijk op het randje van onze stoel.

“We would love for there to be something, but we don’t know what that something is. So, we’re just trying. We’re working together on something… I don’t know. I don’t want to lead people on,” vertelt Jennifer in de tv-show van Ellen DeGeneres.

We weten niet precies waar de friends aan werken, maar we hopen dat deze Instagram-post een hint is voor een reünie.

Glamour Magazine

Reageer op artikel:
Jennifer Aniston deelt een foto met haar Friends vriendinnen en laat iets los over de reünie
Sluiten